A-Laget‎ > ‎Nyheter A-Laget 2017‎ > ‎

3-3 mot Redalen

lagt inn 11. feb. 2017, 11:18 av Jan Kolnier   [ oppdatert 12. feb. 2017, 02:33 av FK Toten ]

 2:1 scoring av Joakim

FK Toten - Redalen 3-3(2-1)
Petter 2, Joakim 
Ass. Sindre 2 og Thomas

Thor Even Johansen

Simen Fodstad(Elias Hoel 45 min)
Morten Olafsen
Marius Larsen
Håkon Svellet(Øyvind Fjeld 45 min)

Thomas Løkken(Jesper Ulsrud 75 min) 
Trond Aass
Petter Haugen

Sindre Solberg 
Rasmus Ulsrud(Erik Fodstad 45 min)
Joakim Bjørnerud(Steffen Solhaug 75 min)


    Det ble en målrik og underholdene kamp på ØTIP fredag kveld. 
    Redalen starter best og presser frem noen cornere i starten av kampen. Og etter 5 min så får de uttelling. Men det rister vi kjapt av oss og begynner å spille den fotballen vi ønsker. Få touch, gode vinkler, kalkulert risiko og et bevegelsesmønster som selv Redalen sliter å henge med på. Vi har to mønsterangrep og vips så står det 2-1. Det holder seg til pause. 
    Vi gjør 3 planlagte bytter i pausen. 
    2. omg starter som første, litt rotete for våres del og et Redalen press. Etterhvert så spiller vi oss inn igjen i kampen og får en noe heldig scoring. Men mål er mål og stillingen er 3-1. Så har vi to kjempe sjanser med Trond, skyter over på åpent mål og Joakim, mesterlig redning av Redalen sin keeper. De siste 20 min styrer Redalen og i det 80. min reduserer de til 3-2 på straffe. Det holder seg helt til det 90 min, da utlikner de og stillingen ender 3-3. 
Kort oppsummert så spiller vi 65 min med glimrende fotball, stor entusiasme og høy løpskraft. Når det er sagt, så må vi lære oss å kontrollere slike kamper til 3 poeng i fremtiden. 
Men; Ikke uventet, så holder dagens motstander Redalen et godt nivå og spiller en type fotball, langs bakken, 
som vi er svært glad i. 
    Så med det, ønsker vi å takke Redalen for kampen og håper virkelig dere biter like godt fra dere i årets kommende sesong  Lykke til.

    PS. Debut på A-Lags nivå for Steffen Solhaug og Øyvind Fjeld er på prøvespill.


Kampreferat fra Redalen 

Vi trodde vi kunne by opp til fest med DJ Omar mellom stengene på en fredagskveld på Toten, men slik skulle det ikke bli.

Vi starter kampen med ett massivt trøkk i starten og skaper 4-5 store sjanser før Mats Haugland stanger inn 0-1 og vi tar en velfortjent ledelse.
Men vi slipper opp presset og Toten overtar banespillet og er klart best siste halvdel av omgangen hvor dem kommer på kantene og har mange gode innegg. 2 av disse gir resultater og Toten leder fortjent 2-1 til pause.
Etter pause tar vi over spillet og Toten klarer ikke å skape mye offensivt. Dem øker likevel til 3-1 etter en litt dårlig inngrepen av vår keeper. Men ifra 70. minutter og utover ser man at vi er bedre trent(løper ikke så mye gris).

Dommeren klarer og overse det klareste straffesparket som skulle ha vært dømt på Toten i nyere tid da Amlien blir rent over ende.
Dommeren kompensere denne med å dømme straffe 2 minutter senere på noe som ikke skulle ha vært straffe.
Denne setter Helo Baram i mål og vi er med igjen i kampen.
1 minutt på overtid gjør Helo Baram det igjen og setter ett nydelig skudd via stolpen og inn i mål og vi berger inn en uavgjort på en heller dårlig dag. Godt vi bare skriver midten av februar.

Men vi som LILLEBROR skal med stolthet slå oss på brøstet og holde hodet hevet og tenke at alle våre gode spillere betaler for å spille hos oss helg etter helg. Vi kan jo bare ta ett skråblikk mot storebror på Gjøvik og tenke at her kunne mange av våre fått tilbud om kjøregodtgjørelse.

God helg til ale våre følgere hilsen REDALEN IL.

FK Toten - REDALEN 3-3
Scoringer; 0-1 Mats Haugland (5), 1-1 (19), 2-1 (34), 3-1 (58), 3-2 Helo Baram (79 str), 3-3 Helo Baram (90+1).
Dommer; Jan Erik Bjørnstad, FK Toten.

REDALEN; Omar Haddouche (45) - Jørgen Røste (ut 45/inn igjen 74), Thomas Bjerke, Mats Haugland, Kristoffer Stavnhaugen (ut 45/inn igjen 68) - Gultekin Güven (74), Daniel Amlien, Geir Grønstad (68), Pål Haugland, Helo Baram - Stig Adrian Aspelien.
Innbyttere; Stig-Anders Pedersen (45), Daniel Haug (45), Helge Andrè Jøndal (45)