A-Laget‎ > ‎Nyheter A-Laget 2017‎ > ‎

Mange gode svar før alvoret starter

lagt inn 25. mar. 2017, 11:42 av Jan Kolnier   [ oppdatert 27. mar. 2017, 07:52 av FK Toten ]
Da Storhamar måtte trekke seg fra treningskampen fredag kveld, var våre venner i Kolbu/KK sporty og stilte opp på kort varsel. Dermed var det duket for et skikkelig lokaloppgjør på ØTIP

Nettalbum med bilder fra kampen


FK Toten- Kolbu/KK 5-2 (2-1) 
Mål: Marius Larsen, Joakim Bjørnerud 2, Rasmus Ulsrud 2

Thor Even Johansen 
Espen Sørli(45 min) 
Morten Olafsen(45 min/75min)
Lars Alund
Marius Larsen
Trond Aass
Erik Fodstad(75 min)
Thomas Løkken
Sindre Solberg 
Petter Haugen(15 min) 
Joakim Bjørnerud

Simen Fodstad (45 min)
Elias Hoel (45 min) 
Rasmus Ulsrud (15 min)


Som vanlig i slike kamper var det to lag som jobbet hardt og tråkket til i duellene. Midtveis i omgangen straffet Marius Larsen sine tidligere lagkamerater og headet FK Toten i ledelsen. To minutter før pause vant Trond Aass ballen høyt i banen, fant Thomas Løkken som igjen fant Joakim Bjørnerud, og dermed stod det 2-0 i målprotokollen. De fleste regnet vel med at det skulle bli stillingen til pause, men rett før dommeren skulle blåse til halvtid, vartet Kolbu/KK opp med et mønsterangrep og reduserte på ei glimrende heading.

I andre omgang festet FK Toten grepet ytterligere, og kampen vippet sakte men sikkert i favør hjemmelaget. Rasmus Ulsrud var hele tiden en trussel i bakrommet og tuppet inn 3-1 etter pasning fra Thomas. Joakim satte deretter inn sitt andre for dagen etter et innlegg fra Sindre Solberg. Kolbu/KK reduserte 5 minutter før slutt, men FK Toten hadde enda mer å gi. Sindre sendte gjennom Rasmus som scoret sikkert alene med keeper, og dermed sluttet det 5-2.

Kort oppsummert var dette en solid forestilling for FK Toten sin del. Vi fikk mange gode svar før alvoret starter med cupkamp mot Sander førstkommende onsdag. Nå blir det viktig å bygge videre på de gode opplevelsene, og samtidig rette på det vi kan forbedre. Vi gleder oss hvertfall til å kjempe om cupavansement!


Skrevet av Pål Tallerud


Kampreferat fra Kolbu/KK er HER

Comments