A-Laget‎ > ‎Nyheter A-Laget 2017‎ > ‎

Uavgjort mot FK Gjøvik-Lyn

lagt inn 28. feb. 2017, 13:44 av FK Toten

FK Gjøvik-Lyn-FK Toten 3-3(3-3)
Scoringer: Trond Aass, Espen Sørli og Lars Alund.


Thor Even Johansen 

Elias Hoel 

Simen Fodstad

Morten Olafsen 

Håkon Svellet 

Trond Aass

Thomas Løkken

Lars Alund 

Espen Sørli

Rasmus Ulsrud

Joakim Bjørnerud

Innbyttere:

Sivert Bakkelund(inn 60 min)

Emil Bakkelund(inn 65 min)

Erik Fodstad (inn 70 min)


Det meste skjedde i første omgang da vi gjestet Gjøvik-Lyn i treningskamp tirsdag kveld. Ved pause stod det 3-3, noe som også ble sluttresultatet i kampen.

I en forrykende førsteomgang tok vi ledelsen hele tre ganger, men gjøvikgutta kom tilbake og utlignet alle gangene. Trond Aass satte inn 1-0 etter en corner. Espen Sørli ga oss 2-1 etter en fabelaktig pasning fra Thomas Løkken, mens Lars Alund besørget vårt tredje mål etter godt forarbeid av Espen og Joakim Bjørnerud. Vi skapte både sjanser og scoringer etter godt spill, og i periodevis var det god kvalitet på det vi presterte. Spesielt de gangene vi hadde ro i spillet og brukte ballen, fant vi rom til å ryste Gjøvik-Lyn.

I andre omgang dabbet kampen litt av. Gjøvik-Lyn viste hvorfor de spiller en divisjon høyere enn oss og tok over det meste av spillet. Vi ble liggende bakpå og hadde ikke nok ork til å ta overgangene på en god måte. Likevel holdt vi hjemmelaget til 0-0 denne omgangen.

I alt var dette en god gjennomkjøring. Det er fortsatt en god stund til seriestart, og vi skal fortsette å øve og terpe de neste ukene. Vi satser på å bygge videre på de positive tingene fra denne kampen mot Ottestad neste fredag.


Skrevet av Pål Tallerud

Comments