B-Laget‎ > ‎Nyheter B-Laget 2017‎ > ‎

Årets første tap et faktum

lagt inn 23. mai 2017, 01:59 av Hans Svellet
Mandag kveld gikk B-laget på sesongens første tap, da Brandbu ble for sterke på kunstgresset på Lena. Etter at vi vant myntkastet så vant vi ikke så mye mer den kvelden, og til slutt stod det 1-3 på tavla. 

Den første omgangen var forholdsvis jevn, men gjestene hadde et lite overtak. Det vil si, de traff bedre på de lange oppspillene, og klarte å skape noen halvsjanser mer enn Toten. Faktisk var det litt masete ute på banen den første halvtimen, uten at det var noe stort tempo. Det var to lag som var mer interessert i å banke ballen fremover enn å spille, og det ble ingen mål før pause. 

Etter pause klarte vi å løfte spillet noe, men det var gjestene som tok ledelsen. Målet kom enkelt, og forsvarsspillet var omtrent like sterkt som isen på Mjøsa i april. 0-2 kom også veldig enkelt, og en daff Toten-gjeng hadde en lang vei tilbake. 

Toten klarte å redusere ledelsen til 1-2, etter at Simen Fodstad ble spilt flott gjennom fra kanten, rundet keeper og satte en pen redusering. Her ble det tent et lite håp hos hjemmelaget, men da gjestene nok en gang fikk lov å score med forholdsvis lite motstand døde forsøket på opphenting mer eller mindre ut. 

Dermed kom sesongens første tap, i en kamp hvor det bare er å innrømme at gjestene ville mest, og dermed tok tre fortjente poeng. Om de tok med seg noen sauer tilbake over Lygna vet vi ikke, men med tanke på at de ikke er sluppet på beitet er vel sjansene for det små. 

Allerede fredag kommer muligheten for revansje, da Gjøvik-Lyn 3 venter på Gjøvik stadion. 

Laget mot Brandbu:

Comments