B-Laget‎ > ‎Nyheter B-Laget 2017‎ > ‎

Ga bort to poeng i målkalas

lagt inn 8. jun. 2017, 07:16 av Hans Svellet   [ oppdatert 8. jun. 2017, 07:17 ]
Sjelden kan Raufoss 3 ha opplevd større gavmildhet enn de opplevde på kunstgresset på Lena onsdag kveld og sjelden har vi opplevd en merkeligere fotballkamp som inneholdt hele ti mål da dommeren blåste for siste gang av mange denne kvelden. 

Allerede etter tre minutter stanget Jørgen Pedersen 1-0 i mål med et flott hodestøt på en perfekt slått corner fra Steffen Solhaug, og fortsetter dermed å score på bestilling. Minuttet senere ga vi bort ballen til Raufoss som enkelt kunne utligne til 1-1. Tre minutter senere scoret Ola Rødningsby 2-1 etter en fin kontring i sitt comeback i Toten-drakta, før Steffen Solhaug scoret 3-1 på et velplassert frispark fem minutter senere. 

De første 12 minuttene hadde vi med enorm effektivitet gitt oss selv et godt utgangspunkt, men fem minutter senere ga vi bort nok et mål til bortelaget som selvsagt takket for tilbudet og reduserte til 3-2. 

Etter fem mål de første 20 minuttene roet det seg heldigvis litt ned med tanke på scoringer. Bortelaget var svært frustrerte over dommeren som de mente ikke hadde en eneste korrekt avgjørelse før pause. Sakligheten i kommentarene som ble slengt fra begge lag var omtrent på det nivået en kan forvente i 6. divisjon, og heldigvis kom styrtregnet som sørget for at publikum i stor grad søkte tilflukt. 

Et par minutter før pause scoret Martin "Maradona" Aass 4-2 etter at han nok en gang dro av en haug med spillere å satte ballen i mål. Dermed gikk vi til pause med en ledelse på to mål og godt humør. 

2. omgang fortsatte i det sporet vi ønsket, hvor vi hadde god kontroll bakover og klarte å utfordre på overganger innledningsvis. Etter drøyt fem minutter satte Martin Aass sitt andre og lagets femte mål for dagen, og vi ledet med tre mål. 

Etter målet fortsatte vi å spille fornuftig, hadde bra kontroll, og holdt Raufoss på en armlengdes avstand selv om vi sank noe mer bakover i banen. Da det var spilt drøyt en time skulle imidlertid Raufoss få slippe inn i kampen igjen for fullt. En av deres spiller falt i bakken som en potetsekk på en dødball, og dommeren pekte på straffemerket. Hva hjemmelaget sa skal vi ikke gjenta, men vi kan si det var en viss uenighet med avgjørelsen uten at den ble endret. 

Fra straffemerket var Raufoss sin spiller sikker selv om Anton var på ballen, og plutselig var det kamp igjen. Raufoss fikk naturligvis blod på tann etter scoringen, og trykket på. Vi stod bra i mot lenge, og til tross for noen Raufoss-sjanser hadde vi ålreit kontroll, helt til det var spilt 83 minutter da 5-4 kom. Et pent angrep av Raufoss som ble avsluttet med et godt innlegg og en umarkert spiller på bakre stolpe. 

Da dette målet kom kan vel de fleste tenke seg hva som skjedde videre. Vi stod i mot til to minutter på overtid, hvor vår ellers fantastiske målvakt var litt uheldig og Raufoss utlignet til 5-5. Dette var etter det vi kan huske også første gang de var opptatt av noe annet enn å surve over dommeren og alt annet da jubelen naturligvis var stor. Flere mål ble det ikke, og lagene delte poengene. 

Det er ikke meningen å ta fra Raufoss et sterkt comeback, men det er vanskelig å si noe annet enn at denne kvelden ga vi fra oss to poeng. Skuffelsen etter kampen var selvsagt stor, og revansjelysten før kampen mot Eina om halvannen uke er desto større. 
Comments