B-Laget‎ > ‎Nyheter B-Laget 2017‎ > ‎

Kapp venter borte

lagt inn 1. jun. 2017, 01:04 av Hans Svellet
Oppvarmingen er over, på fredag er det alvor. Kapp på Fauchald klokka 19:00. Med andre ord blir du nok alene i teltet på Mjølkefabrikken om du har billett der. Med et skikkelig nabooppgjør på Fauchald regner vi med fulle tribuner. Ikke bare er det et nabooppgjør mellom fysiske naboer, det er også et oppgjør mellom to tabellnaboer. 

Kappinga har åpnet bra med tre seire og to tap på fem kamper og er ubeseiret hjemme. De har scoret hele 25 ganger på de fem kampene, så vi regner med de går for mål fredag. Men i og med at de ikke har vunnet alle må de ha sluppet inn noen mål, så vi får leite og se om vi finner en åpning eller to vi også. 

Selv har vi to seire, en uavgjort og ett tap så langt. Forrige fredag ble Gjøvik-Lyn 3 slått med 1-4 på Gjøvik stadion, et resultat som tydeligvis skremte Harestua fra å møte oss tirsdag. Ser man bak resultatet var det en veldig god 2. omgang, og vi håper å fortsette i samme spor. 

Siden Kapp gjorde comeback med A-lag har vi til gode å tape på Fauchald. Vi røyk så det sang mot dem hjemme i fjor i det som var en forferdelig kamp i en sesong vi har prøvd å glemme. Foruten det tapet har det blitt tre seire og 18-8 i målforskjell de to siste årene, så gjenstår det å se hvordan det går fredag. Det vi kan garantere er at det kommer til å bli full krig om poengene. 
Comments