B-Laget‎ > ‎Nyheter B-Laget 2017‎ > ‎

Tilbake på vinnersporet

lagt inn 28. mai 2017, 02:48 av Hans Svellet   [ oppdatert 28. mai 2017, 02:49 ]
B-laget spilte fredag borte mot Gjøvik-Lyn 3. Før pause var det jevnt på Gjøvik stadion, men etter sidebytte kunne det se ut som et lyn hadde truffet Toten-spillerne som fikk opp farten og lekte seg til tre nye poeng i 6. divisjon. 

Etter tapet mot Brandbu tidligere i uka var det en revansjesugen gjeng som entret banen fredag kveld. Før kampen måtte nye keeperhansker kjøpes inn, da Ukrainas svar på Manuel Neuer måtte kaste inn sine som følge av en skade. Noen rokkeringer måtte også gjøres blant utespillerne uten at hverken trenerteam eller spillere lot seg påvirke. 

Toten åpnet kampen klart best, og var det førende laget innledningsvis. Der laget har ligget litt lavt og slått en del langt de første kampene, ble det litt høyere press og flere pasninger langs bakken denne kvelden. Duellene ble vunnet, og hjemmelaget hadde svært lite å by på den første halvtimen. Toten derimot, hadde mye å by på, og etter drøyt 20 minutter satte Steffen Solhaug 0-1 i mål etter en gnistrende kontring som var tatt ut fra læreboka vi har hørt så mye om. 

De påfølgende minuttene ble trykket holdt oppe, og det meste så bra ut. Litt for bra til å være sant tenkte kanskje noen, og som sagt så gjort. På tampen av omgangen ble Gjøvik-Lyn invitert inn i kampen igjen og minuttet før pause kom utligningen. En av hjemmelagets spillere fikk spasere forbi både en, to og tre Toten-spillere før han satte ballen i mål alene med keeper. En bra prestasjon, men veldig tamt forsvarsspill førte til 1-1 til pause. 

Etter pause rotet Toten litt de første minuttene, men etter drøyt fem minutter slo Heike Marigård en herlig pasning inn bak forsvaret til Gjøvik-Lyn. Jørgen Pedersen leverte ut noen parkeringsbøter før han satte 1-2 i mål. Ti minutter senere dyttet Anders Evenstuen 1-3 i mål etter en dødball, og bortelaget så ut til å ha grei kontroll. Da Jørgen Pedersen satte sitt andre for kvelden før 70 minutter var spilt var kampen i realiteten punktert og de siste 20 minuttene ble en formalitet for Toten som dermed sikret tre nye poeng. 

B-laget er inne i en hektisk periode, der det skal spilles sju kamper på en måned og fire kamper på 12 dager. Et kampprogram Mourinho hadde survet mer over enn han jublet for seier i Karneval-Cup tidligere i uka, men som den topptrente gjengen vi er tar vi utfordringen på strak arm og er klare til kamp allerede tirsdag førstkommende mot Harestua på Lena før Kapp venter på Fauchald fredag 2. juni. 

Vi beklager sterke scener i bildet øverst i denne saken, men det er eneste dokumentasjon vi har fra Gjøvik-turen. 

Her er laget som lekte seg til tre poeng på fredag:

Comments