B-Laget‎ > ‎Nyheter B-Laget 2017‎ > ‎

Reinsvoll 2 venter borte 16. mai

lagt inn 14. mai 2017, 15:20 av Hans Svellet   [ oppdatert 14. mai 2017, 15:23 ]
Vi skal spille 16. mai-kamp. Som alle vet er jo 16. mai fotballens festdag, og for en fest det skal bli. På Reinsvoll er det bedt inn til sesongens første hjemmekamp, på det vi mistenker er en litt gul bane, med varme griller og skolekorpset på plass. Også oss da så klart. Hvem er vel mer naturlig å invitere enn oss? Vi er nok forventet å bli lett bytte for Reinsvoll 2, men våre planer er noen ganske andre. Her skal det settes en bremser for festen så skolekorpset må spille sørgemarsj etter kampen.

Reinsvoll 2 har to kamper bak seg så langt, og står med en seier og ett tap. Det ble seier over Skreia 2, mens Vind ble for sterke noen dager etter at vi slo dem på Lena. Ut over dette vet vi ikke all verden, annet enn at Reinsvoll virker å ha fått skikkelig fart på fotballgruppa si igjen med et bra engasjement. Etter hva vi ser er det også en Reinsvoll-sang på gang. Da er det alvor. Om den er klar til 16. mai vet ikke vi, men det skjer vertfall ting. A-laget tok steget opp forrige sesong og spiller nå i 5. divisjon, mens det altså er Reinsvoll 2 vi møter. Om de fyller på med gutter fra A-laget aner vi ikke, men det kunne jo vært moro å måle krefter med noen som spiller på et høyt nivå. 

Vi på vår side har selvsagt vært lette på foten de siste par ukene etter at Vind ble satt på plass med 3-1 i første serierunde i det som må sies å ha vært en taktisk triumf. Om vi klarer å lande innen tirsdag er fortsatt usikkert. Mandagens treningsøkt vil nok gi en indikasjon på om gutta er klare til kamp eller ikke. Vi har trent bra siden kampen mot Vind. Nesten for bra, så det spørs om vi bør ha en dårlig generalprøve om dette skal gå veien. Vi er uansett nødt til å levere samme innsats og disiplin om det skal bli nye poeng. Om vi har det i oss er vi like spent på å se som dere.

I og med at det er 16. mai forventes det storinnrykk i idrettsparken på Reinsvoll. Her gjelder det å gjøre unna stryking av bunadsskjorter, pussing av sko og vasking av bil før tirsdag. For du skal vel på kamp? Hva er vel bedre enn to lokale lag som kjemper om hvem som kan skryte i 17. maitoget dagen etter? I fjor fant 300 tilskuere veien til 16. mai-kamp på Reinsvoll, og selv om det ikke er A-laget ser vi ikke bort fra at det kommer noen i år også. Vi har nå vertfall tenkt å ta turen, og har investert i klippekort på Ringruta før første bortekamp. 

Kampstart på Reinsvoll er 18:00. Ringruta fra Lena har ankomst 17:27, så da rekker du en middag i kiosken før kamp. Kommer du fra Gjøvik stopper toget på Reinsvoll 17:43. 

Vi forventer omtrent slike tilstander på tribunen.....


Comments