B-Laget‎ > ‎Nyheter B-Laget 2017‎ > ‎

Slutt på lek og moro - nå er det alvor

lagt inn 28. apr. 2017, 05:03 av Hans Svellet
Seriestarten er endelig her. Etter en vinter med intens trening på feilpasninger, varierende finteforsøk og skudd høyt over mål er 6. divisjonsgutta klare til å møte Vind i serieåpningen på Lena tirsdag kveld. 

Det blir spennende å se hva Vind har å komme med. De måtte trekke det ene laget sitt på grunn av mangel på spillere, og dermed er det Vind sitt A-lag vi møter. Vi antar at gjennomtrekket av spillere har vært stort uten at vi vet så mye mer enn det. 

For vår egen del er det en gjeng som forrige helg spilte en ålreit og en dårlig omgang som tar fatt på en ny sesong. Det mest viktigste vi fikk trent på før seriestart i den kampen var å spille i mot vind. Men for en sesong dette skal bli. Motstanderne heter ikke lenger Gausdal, Lillehammer og Øyer-Tretten, nei nå er det Skreia, Kapp, Håjendammen, Eina, Reinsvoll, Raufoss 3, Gjøvik-Lyn 3, Vind fra Gjøvik/Toten, samt Brandbu og Harestua fra Hadeland. Lokaloppgjørfaktoren blir med andre ord stor. Som en følge av det har vi alliert oss med juniorlaget samt at vi har fått rekruttert noen nye menn, slik at vi tåler alle karantenene vi forventer utover våren og ikke minst til høsten når feriekiloene, dårlig lys og våte baner gjør seg gjeldende. 

Noen dyp analyse av motstanderne skal vi ikke gå inn på, men heller oppfordre til å møte opp på kamp. Vil du oppleve det som blir en divisjon med høy underholdningsverdi, lavt tempo, mye kreativ ordbruk og starten langvarige konflikter på arbeidsplasser og i familiemiddager er det bare å merke av kampene i kalenderen. 

Lagbilde tatt før treningskampen mot Varde: 
Comments