B-Laget‎ > ‎Nyheter B-Laget 2017‎ > ‎

Tap i treningskamp mot Varde

lagt inn 24. apr. 2017, 13:44 av Hans Svellet   [ oppdatert 24. apr. 2017, 13:46 ]
Søndag 23. april spilte B-laget sin første kamp på veldig lenge. Den første siden siste serierunde i fjor faktisk. Etter en respektabel 1. omgang ble det etter pause godt synlig for de fleste at laget helt hadde glemt alt som heter vilje og interesse for å vinne fotballkamper. Sånn sett kom snøen mandag som en god trøst, da den vel viser at det er lenge til seriestart. Er det ikke? 

Tilbake til søndagens kamp. Varde kom fra seier med flere mål over Skreia, og vi var veldig usikre på hva som ventet for 6. divisjonsgutta på søndag. Bortsett fra noen halvskumle overganger hadde ikke gjestene fra Hunndalen all verden å by på. Hjemmelaget var noe bedre, og skapte flere ålreite sjanser. Til slutt kom også scoringen, da laget rullet opp på høyresiden, slo inn i feltet der Jørgen Pedersen var sikker som banken og satte 1-0 forbi Varde sin keeper som nok hadde reddet forsøket om han hadde stått stille i stedet for å forsøke og redde. 

Etter pause trodde nok flere at det verste av rusten i maskineriet skulle være borte, men den gang ei. Det som var bra i 1. omgang må ha vært nybegynnerflaks eller noe, for det som ble vist de siste 45 søndag var rett og slett begredelig. En ting er at pasningene gikk i hytt og pine, at fintene ikke satt og at avslutningene var nærmere taket på Totenhallen enn mål. Noe helt annet er det at det var helt dødt. Greit nok at søndag er kirkedag, men når klokka har blitt nærmere tre trenger man ikke være i ro lenger. Man kan både bruke stemmen selv, flytte på beina og vise litt engasjement. Den gang ei, og dermed fikk Varde enkelt score et par ganger og vant kampen. 

I løpet av referatet er kalenderen sjekket på nytt, og det viser seg at været ute ljuger litt, så seriestart er visst bare ei uke unna da Vind venter tirsdag 2. mai. Med tanke på vindforholdene på Lena søndag burde vi om ikke annet være godt forberedt på vind....
Comments