B-Laget‎ > ‎Nyheter B-Laget 2017‎ > ‎

Uavgjort på Fauchald

lagt inn 3. jun. 2017, 06:45 av Hans Svellet   [ oppdatert 3. jun. 2017, 06:50 ]
Fredagens oppgjør på Fauchaldplassen hadde alt et ekte lokaloppgjør skal ha, men ingen av lagene maktet å avgjøre kampen til tross for gedigne sjanser begge veier. 

Vi åpnet tamt, mens kappinga gjorde det motsatte. Det gikk som det måtte gå, og etter ca 10 minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen. Etter et par greie sjanser tidlig, og et par dødballer kom 1-0 på et skudd fra 16-meter etter en corner. Frem til da hadde vi stått med lua i hånda og sett på. 

Etter målet tok vi oss sammen, og utover omgangen tok vi mer og mer over spillet. Det defensive ble strammet opp som vi kan på vårt beste, og vi kjørte overganger. Først utlignet vi til 1-1 ved Jørgen Pedersen etter en fin overgang og litt klabb og babb på vei mot mål, før Martin Aass dro av 3-4 Kapp-spillere som sannsynligvis fortsatt er svimle og satte 1-2. Han som gikk på den siste skuddfinta har vi enda ikke sett at har kommet tilbake fra kiosken. En som imidlertid kom tilbake fra kiosken var broren til Martin, Jonas, som i pausa ble observert i køa sammen med far. 

Vi kjørte den siste drøye halvtimen av 1. omgang, og til tross for to mål burde og kunne det fort vært flere, men vi gikk til pause med ledelsen 1-2. 

Den 2. omgangen begynte vi som den første og inviterte med det hjemmelaget inn i kampen igjen. Et hjemmelag som hadde bestemt seg for å utfordre den bakre fireren vår på fart. Heldigvis er det så mye tempo i alle våre bak der, så stort sett gikk det bra, men vi ble så baktunge at målet bare måtte komme, og det gjorde det. 

Etter målet fortsatte Kapp å trykke, mens vi heldigvis klarte å finne tilbake til et litt tryggere forsvarsspill. I perioder kjørte Kapp bra på, men vi stod i mot og opptrådte akkurat passe kyniske, blandet med noen hodeløse involveringer som skapte trøbbel for oss selv. 

Utover omgangen jevnet det seg også litt ut i banespillet, samt at vi klarte å kjøre noen veldig gode kontringer. Kapp hadde sine sjanser til å avgjøre, men skal vi være ærlige hadde vi minst like store om ikke større. Mohamad Hussein kom rundt på kanten og kunne lagt 45 grader ut til 2-3 spillere på full fart inn i boks, men ballen endte hos keeper. Jonas Aass var sist på et innlegg hvor store deler av målet gapte mot han, men avslutningen gikk dessverre ikke i mål for å nevne et par. 

I tillegg til de to nevnte kom Mohamad seg gjennom enda en gang et par minutter før slutt. Han gikk i bakken inne i 16-meteren. Alle røde ville ha straffe. Alle hvite og blå var nervøse for at det skulle bli straffe. Dommeren pekte på 5-meterstreken. 

Minuttet senere ble samme mann utvist for en takling langs sidelinjen, og vi måtte spille tilleggstiden med en mann mindre. Et soleklart rødt kort. 

Til tross for utvisningen red vi av og dro med oss ett poeng hjem fra Kapp. Enda ett viktig poeng, og ikke minst - vi er fortsatt ubeseiret på Fauchaldplassen. 

Til uka kommer Raufoss 3 til Lena. Etter en pangstart har de nå tre strake tap, så vi regner med det er en revansjelysten gjeng vi møter. Kampen spilles onsdag 7. juni klokka 19:00. 
Comments