Reglene

Hvem kan stemme:
Alle spillere som står på dommerkortet, trenere og 4-6 nøytrale supportere (maks tillatt antall stemmer - 24 stk til sammen)
Hvordan stemmer man:
Etter kampslutt blir det publisert svareskjema på Facebook eller sendt en epost fra klubben@fktoten.no til de personene nevnt over med en invitasjon til å stemme. En stemmeberettiget person skal fordele, ved å fylle ut skjema eller svare på mailen, 7 poeng til spillere som han mener jobbet best på banen denne dagen. Man kan gi maksimum 3 poeng til en spiller, og det er ikke lov å stemme på seg selv. 

Poengtelling:
Alle spillere som står på dommerkortet får automatisk 1 poeng, de som spiller fra start og blir byttet ut får 2 poeng, og de som spiller hele kampen får 3 poeng.
Poengene man får for å starte legges til poengene spilleren får fra stemmene, og den som får flest poeng blir kåret til Banens Beste. I tilfellet der to eller flere spillere får lik antall poeng avgjøres vinneren av hovedtreneren.


Avstemningresultater:
Resultatene publiseres på hjemmeside under Banens Beste når alle spillere er ferdige med å avgi sine stemmer. Alle stemmer skal holdes hemmelige, bare summen vil vises offentlig.
En tabell med resultatene fra hele sesongen (oppdatert etter hver enkelt kamp) blir publisert på hjemmesiden.


Premiering:
Vinnere av BB på hjemmekamper får en premie fra kampsponsor - et gavekort verdi 400 kr til Peppes Pizza Norge. 
Vinnere av BB på bortekamper får forsidebildet i kampreferatet.

Alle poeng summeres opp etter sesongens slutt og vinneren får en pokal på sesongavslutningen. Her vil, på samme måte som med kamppremiene, hovedtreneren avgjøre vinneren om to eller flere spillere står med like poengssum.

Comments