Damer‎ > ‎Nyheter Damer‎ > ‎

Idrettsglede på Lena Stadion

lagt inn 1. jun. 2017, 07:35 av FK Toten   [ oppdatert 1. jun. 2017, 08:32 ]
Aldri har det vært så vanskelig å komme til ordet i en pauseprat som i går, men jammen var det moro! 


Gårsdagens thriller av en fotballkamp mot serieleder Biri i J17 1. divisjon var virkelig forrykende! Allerede i første angrep produserer vi en sjanse der det kunne blitt 1-0, men stillingen holder seg. Kort tid etter får Biri idømt straffe for hands. De blir ikke helt enige om hvem som skal ta den, og straffetaker ser lite komfortabel ut da hun setter straffen like til side for beina på Ina som redder! Fortsatt 0-0 altså. Etter 13 spilte minutter, på det som kanskje mange kunne tro var et innøvd trekk, setter Torild 1-0. Ballen blir slått langt fra høyre kant, over forsvaret og ned på innsiden(!) av foten til Torild, som setter ballen direkte i mål. Fine prestasjoner her. Biri sin utligning til 1-1 kommer drøye kvarteret etter på en noe heldig, men frekk, hælflikk etter corner fra venstre. 

Så tar det helt av i 2.omgang. Jentene går igjen rett i strupen på Biri. Katrine drar mesterlig av et par spillere på venstre kant, sentrer på tvers mellom keeper og forsvar til en umarkert Torild på bakre stolpe. Tomålsskårer! Drøye 10 minutter senere drar Nora Tømte, Biris klart beste spiller som vi lenge hadde god kontroll på, av et par av våre spillere og setter pent 2-2. Vi styrer så kampen helt. Vi vinner alle dueller, alle andreballer, og går virkelig i krigen. Strålende laginnsats med stor L! Vi gjør mange bytter i denne perioden siden vi er hele 17 spillere, og absolutt alle gir jernet og presterer. Med kort tid i mellom setter Amina og Madelein 2 fine mål, etter et soloraid og en fin prestasjon av Ida. Godt satt begge to. Men rett etter at vi har lagt på til 4-2 dribler Nora fra Biri seg igjen fri, denne gang på høyre kant og legger inn på bakre stolpe. Redusering til 4-3. Deretter blir vi presset ekstremt lavt, men rydder unna det meste. Helt til Biris beste spiller, som også er en av de beste på damelaget deres i 3. divisjon, setter 4-4 like før full tid. I den tiden Biri bruker på å feire utligningen skinner virkelig Morten. På det som må være overtid "beordrer" geniet fra Øverskreien, og jeg siterer; "Spill til Ingrid. Ingrid slå langt i bakrom. Katrine; skår!" Og det er nøyaktig det vi gjør, Katrine setter seiersmålet til 5-4!!! 

All ære til alle dere spillere, dette var virkelig fortjent i en ellevill fotballkamp! Nå ser vi mot tabelltoppen, det er bare å gratulere! Morten og jeg er stolte, og det tror jeg jammen meg foreldrene deres og andre som så på også er. Dette var virkelig idrettsglede!

Pause: 1-1 (Torild)
Slutt: 5-4 (Torild, Amina, Madelein, Katrine) 
Gule kort; Amina og Kristine

Skrevet av Stian SørengComments