Damer‎ > ‎Nyheter Damer‎ > ‎

Seier i siste match

lagt inn 18. jun. 2017, 23:50 av Arne Raddum   [ oppdatert 18. jun. 2017, 23:50 av FK Toten ]

Det har gått et par dager, og seiersrusen har stilnet litt. Vi spilte siste kamp onsdag, hjemme på Fauchaldplassen, mot Vind. Forøvrig også den siste seriekampen med Morten og meg. Som vi sa til jentene etter kampen, har det vært opp og nedturer, men jentene er en fantastisk gjeng å jobbe med. Det kommer etterhvert til å bli et savn.


Selve kampen, er en kamp vi sett under ett har full kontroll på. Vi blir enige om å spille det spillet vi vet vi har inne, og kontrollere kampen. Dette funker delvis. Vi kontrollerer kampen, og tar ut deres beste spiller på midtbanen rimelig bra. Dessverre slipper vi oss ned til balltempoet til Vind, og finspillet uteblir. Riktignok skaper vi et par sjanser som er centimetere unna å gå inn, men er litt uheldige og udyktige foran målet til Vind. Moro å se Ina bak der, som tar det som kommer veldig greit. 0-0 til pause. 


I 2.omgang prøver vi å spille mer ball, men vi kan bli enda råere på å involvere midtbanen. Dvs tørre å bruke ballspillerene våre inne sentralt til det oppbyggende spillet. Det hender vi får det litt "travelt" og går mye i lengderetning. Å spille ball krever også flere samtidige bevegelser, ellers blir det vanskelig. Vi produserer fortsatt sjanser, men er fortsatt litt unøyaktige, udyktige og uheldige på den nest siste, forløsende pasningen. Vi jager mål mot slutten, og flytter Ragnhild opp fra sin stopperplass til sentral midtbane for å etablere oss mer sentralt. Må ellers også si at alle våre defensive spillere gjør en prikkfri kamp. Cirka 15 min før slutt får Amina sitt livs treff da Vind sin keeper er på tur, og setter ballen i mål. Jammen gikk tiden sakte mens ballen var i lufta! Herifra kontrollerer vi kampen inn til seier. Deilig! Fin avslutning på vårsesongen. 


Vi ender på 8 poeng; 2 seire, 2 uavgjort og 3 tap. 


Kampfakta; 


Pause: 0-0

Slutt: 1-0(Amina)

Comments