Damer‎ > ‎Nyheter Damer‎ > ‎

Tap i jevnspilt match mot Skreia

lagt inn 23. apr. 2017, 21:54 av Arne Raddum   [ oppdatert 23. apr. 2017, 21:55 av FK Toten ]

Siste treningskamp før seriestart ble spilt onsdag 19.april mot Skreia, på Skreia. Vi møtte opp med 13 jenter, mot et fint-spillende Skreia lag, som hadde med 2 gode gutter på "prøvespill" for å fylle laget sitt. 

Vi visste på forhånd at Skreia var et godt lag, men vi blir likevel enige om å gå ut mye tøffere enn det vi har gjort før. Kanskje noe kynisk, men fin-spillet kommer etterhvert, for begge lag. Kampen bikker egentlig fram og tilbake i 25 minutter, der begge lag har småsjanser og halvsjanser, og mye fine kombinasjoner. For vår egen del greier vi å jobbe som et lag, og unngår å jobbe en og en. Alle fighter og har en helt annen innstilling enn tidligere. Dette lover bra til seriestart! I tillegg greier vi å involvere flere spillere, og ha flere trekk for å jobbe oss framover i banen. Vi lar rett og slett ballen gjøre litt av jobben. 

Etter 25 spilte kommer en av gutta til Skreia seg forbi på høyrekanten, og fyrer av et skudd, som går i mål. Ut i fra kampbildet er dette kanskje greit, men vi utlignet ved Madelein et par minutter senere. Dette er slettes ikke ufortjent. Begge lag spiller bra, og går til pause med 1-1. Dessverre dra vi med oss en skade til pause, og er med det en innbytter mindre i 2.omgang, men det er sånt som skjer. 

Kampen fortsetter med noe av det samme kampbildet som i 1.omgang, men vi får etterhvert et lite overtak. Vi får riktignok ikke uttelling med det første, men vi fortsetter å presse høyt i banen. Vi gjorde oss en erfaring i 1.omgang at Skreia var meget usikre i oppspillsfasen bakfra. De prøvde konsekvent å spille seg ut, men så ingen løsninger framover i banen da spillerne våre greier å stresse deres offensive såpass og stå så så bra som vi gjør oppi rygg. Så vi pusher videre, og får uttelling og går opp i ledelsen etter 60 spilte ved Amina. Dessverre får vi en imot feil vei like etterpå, og det står 2-2. Alle gjør en heroisk innsats gjennom hele kampen, og løper seg litt tomme. Mange har kanskje behov for å bytte, men vi får det egentlig ikke til. Skreia, med guttene i hovedrollen, skårer så 2 mål på 5 min og sluttresultatet blir 4-2. 

Kort oppsummert; en meget god gjennomkjøring til seriestart 3.mai. 


Pause; 1-1(Madelein)

Slutt; 4-2(Amina)

Comments