Damer‎ > ‎Nyheter Damer‎ > ‎

Treningskamp mot Raufoss

lagt inn 26. mar. 2017, 09:01 av FK Toten   [ oppdatert 28. mar. 2017, 13:33 ]

    På motsatt banehalvdel denne fine søndagen sto Raufoss J15, et ungt, men godt lag. De går rett i strupen på oss, og setter høyt tempo fra start. Vi bruker litt tid på å komme i gang, mulig det er litt lenge siden vi har spilt kamp, og ikke minst på full 11'er bane. På den tiden vi bruker å komme i gang har Raufoss allerede rukket å sette det de får av sjanser. Riktignok er et par av målene de får litt tilfeldig og uheldig, men de går i mål. 

    Drøyt halvveis i første omgang får vi satt spillet vårt, både defensivt og offensivt. Backfireren er snorrett  og vi lurer dem i fella flere ganger. Det som eventuelt kommer plukker vi greit. Offensivt roer vi litt ned, selv om vi likevel er litt oppjaget. Vi holder spillet på "riktig" halvdel, og Ingeborg reduserer med en perle av en volley! Moro at vi tør å prøve. Det lønner seg. Pauseresultat blir da 1-3 til Raufoss. 

    Det fortsetter bra i andre omgang, og vi får til mer og mer av spillet vårt. Vi vinner alt av dueller, og har virkelig trøkket. Litt uti omgangen får vi innkast på venstre kant. Kastet går langt, og det oppstår litt klabb og babb i feltet. Madelein reagerer raskt, snur seg på en femmer, og fyrer av en mark-kryper i hjørnet. 2-3!

    Vi jager utligning og står høyt med laget. Vi får et brudd litt opp i banen, og det blir slått langt bak fireren vår. Spissen er rask og kommer seg forbi og setter 2-4, litt imot spillets gang. 

    Til tross for det er spiriten bra og Elin setter et kjempeskudd i lengste med drøyt 15 minutter igjen å spille. 3-4! Det er kamp igjen, men det ebber til slutt ut med tap 3-4, dessverre!

    Kampen sett under ett; veldig positivt. De feilene vi har er veldig mulig å rette opp til neste kamp på søndag! Vi sier takk for kampen til Raufoss. 

   

     Pauseresultat: 1-3 (Ingeborg)

    Sluttresultat: 3-4 (Madelein og Elin)


Skrevet av:  Stian Søreng

Bilder: Lena Kolner


Her er lenken til nettalbumet med flere bilder fra kampen.


Comments