Gutt‎ > ‎

Nyheter Gutt 2017

Uavgjort for lag 2 mot Gjøvik Lyn G16 lag 2.

lagt inn 18. feb. 2017, 13:50 av Jan Børge Helland   [ oppdatert 18. feb. 2017, 15:19 av FK Toten ]

Nok en kamp uten baklengsmål for lag 2. Denne gang var det Gjøvik Lyn G16 lag 2 som var på besøk. Det blir en kamp vi i stor grad dominerer, men til tross for mange og store sjanser holder en meget god Lyn keeper buret reint. Det vil si nesten helt reint, for Kevin Hammerstad dundrer en retur i mål etter at Rafi Ahmadi i første omgang smeller et skudd i tverrliggeren. Dessverre blir målet avblåst for offside. Både Jan Sarwary, Stian Henriksen og Arthur Helland har store sjanser men som sagt redder en meget god keeper det som kommer.
Flere bilder fra kampen finnes i klubbens albumet HER

Forsvaret vårt spiller nok en bunnsolid kamp, hvor spesielt Markus Riste imponerer stort med stor fart og kompromissløs stopper spill. Gjøvik klarer ikke og skape noen store sjanser og Marius Løvstad blir ikke nevneverdig utfordret.

Midtbanen fungerer også meget bra.

I sum nok en godt gjennomført treningskamp for lag 2.

To spillere vi kommer til å savne framover er Rafi med sin eminente teknikk og gode drible egenskaper og Jan med sitt rykk og målteft. De Spillte sin siste kamp for oss i dag og flytter fra bygda i neste uka. Tusen takk for tiden vi fikk sammen med dere, og lykke til videre i livet. Dere er begge to fotball talenter som kan nå langt.

Her er de avbildet i etterkant av seremonien hvor Klubbens leder Jo Solberg takker gutta for deres innsats for FK Toten.

Avslutningsvis vil jeg også takke for samspillet med Ali Omar. Han storspilte som keeper for oss i fjor, men en kneskade under Norway Cup har gjort at han har måttet holdt seg unna fotball siden da. Lykke til videre i livet til deg også ⚽️👍

Jan Børge Helland sitt bilde.


Mvh Jan Børge

På vegne av trener teamet.


Pangstart for lag 2. Årets første kamp endte med seier 13-0 mot Raufoss 2

lagt inn 13. feb. 2017, 13:13 av Jan Børge Helland   [ oppdatert 13. feb. 2017, 14:27 av FK Toten ]

Det ble en skikkelig solid seier med hele 13-0 på Fktoten 2 mot Raufoss 2 i kveld. Selv om vi møter et lag som vi utgangspunktet er mye bedre enn, så må jeg berømme gutta for måten de gjennomfører kampen på.
Vi lykkes godt med å holde høyt tempo i pasningsspillet, og når vi mistet ballen var vi aggressive i gjenvinnings fasen, og Raufoss hang rett og slett ikke med. Gikk til pause med 6-0 ledelse etter en meget solid omgang, og vi senker nok litt på tempoet i andre omgang, men gir oss ikke før vi har scoret hele 13 mål.
Veldig gledelig å se at vi spiller fin fotball, og i forkant av flere av målene spiller vi oss rundt på sidene og slår presise innlegg foran mål hvor flere spillere kommer på løp. Har i tillegg veldig god kontroll gjennom hele kampen bakover på banen, og Raufoss klarer ikke å spille seg til en eneste sjanse.
Takk for meget god innsats idag, vi i støtteapparatet ser frem til fortsettelsen.

Sitat: Tom Bjerregård

Uavgjort for lag 1 i årets første kamp.

lagt inn 13. feb. 2017, 13:10 av Jan Børge Helland   [ oppdatert 13. feb. 2017, 14:06 av FK Toten ]

Hei!
Lag 1 møtte Gran til kamp i går. Dette var årets første kamp for oss, NM - kval. kamp som ender målløst. Et resultat vi nok er skuffet over, men hvor vi også fort kunne tapt kampen. Vi møtte et fysisk robust lag, som hadde fokus på å kjempe oss ut av stilen...
Vi gjør en Ok førsteomgang, hvor vi i stor grad gjennomfører det vi er enige om- og som vi har hatt fokus på i trening gjennom hele vinteren. Vi har stort ballinnhav, men med endel avgjørende feilpasninger/ og balltap gjør at vi ikke klarer å få ballen i mål. Vi har riktignok endel sjanser, men hvor vi har en vei å gå i forhold til å ikke feile i avgjørende situasjoner.
I andre omgang flytter Gran seg noe høyere opp i banen og forsøker å hindre oss i å spille oss ut bakfra. Dette lykkes de tildels godt med. Vi blir ofte stresset i situasjoner og gjør feil. Vi skaper nok sjanser i andre omgang til å vinne kampen, men hvor vi heller ikke da er dyktige nok til å sette sjansene. Vi har også feil bakover på banen, som godt kunne endt med mål i mot- så i sum så var resultatet greit.
Det jeg med sikkerhet kan si er at svært mange har tatt store skritt fra i fjor. Vi ønsker å holde ballen i laget, og tidvis var det meget bra spill. Dette kan bli meget bra med å øve mere, noe vi får gode muligheter til fremover.
Fri i kveld, ny trening i morgen. Oppsummering av kampen med Jason etter trening onsdag!
Gjør lekser for resten av uka i kveld og vær klar for trening i morgen!!!!!
Hans Olav

2017-02-12 Gutt-16 NM kvalik mot Gran ‎‎(0-0)‎‎Sesongstart for FK Toten G16-1

lagt inn 10. feb. 2017, 07:41 av FK Toten   [ oppdatert 10. feb. 2017, 07:41 ]

Førstelaget vårt på Gutt starter sesongen med NM-kvalik mot Gran på kunstgresset søndag kl 1500. For å kvalifisere oss for 1. runde i NM må vi bli blant de 2 beste i pulja, evt. bli beste treer fra de 3 puljene i Indre Østland. Vi er i pulje med Gran, Raufoss og Harestua, og første kamp er altså på søndag. Møt opp og støtt gutta våre!

Avdelingsoppsett i 2017

lagt inn 26. jan. 2017, 07:19 av FK Toten   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:26 ]

 Kvalifisering til G16 Elite (1.divisjon)
 Gjøvik-Lyn
 Toten
 Gran
 Harestua

 G16.1 divisjon uten å spille kvalifisering til G16 Elite:
 Brandbu
 Faaberg
 Follebu Gausdal
Lillehammer 2 
 Lunner
 Løten
 Otta
 Sander
 Toten 2
 Vind 2

 G16 2.divisjon avdeling 3
 Biri
 Vardal 2
 Reinsvoll/Eina/Bøverbru
 Toten 3
 Gran 2
 Lunner 2
 Harestua 2
 Søndre Land 2 - 7er
 Brandbu - 7er

 G15 2.divisjon avdeling 1
 Skjåk/Lom
 Kvam
 Gjøvik-Lyn - 2
 Vind
 Toten
 Ringebu-Fåvang 9er
 Snertingdal 9er
Norgesmesterskap for Gutter 16 år (Telenor Cup)

lagt inn 16. jan. 2017, 03:51 av FK Toten   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:27 ]

Til NM G16 er det påmeldt 15 lag fra NFF Indre Østland:

IØFK`s kvote til 1. runde er på 9 lag og lagene som spiller Interkrets Gutter 16 er direkte kvalifisert til 1. mellomrunde. Dette er Elverum Fotball og Hamkam som dermed ikke spiller kvalifisering.

Av dette skal det da spilles om 7 ledige plasser.


Lagene deles i tre puljer; en pulje à 5 lag og 2 puljer à 4 lag. Det spilles enkel serie og de to beste lagene i hver pulje er kvalifisert for 1. runde i NM. Den siste plassen går til beste 3-er i de tre puljene.
Beste 3-er kåres ved at kampene til det dårligste laget i avdelingen med 5 lag strykes, slik at det blir 4 lag i hver avdeling. Det laget som har flest poeng når det er gjort går videre til neste runde i NM. Hvis flere lag har lik poengsum går det laget som har best målforskjell videre.PULJER:

Pulje 1

Pulje 2

Pulje 3

Gjøvik Lyn

FK Toten

Biri IL

Lillehammer

Gran IL

Brumunddal

Roterud

Harestua

Kongsvinger

Slidre/Røn

Raufoss

Ottestad

Vind IL
KAMPER PULJE 2:

RUNDE

HJEMMELAG

BORTELAG

Spilt innen

1

FK Toten

Gran IL

14. februar

1

Harestua

Raufoss

14. februar

2

Raufoss

FK Toten

21. februar

2

Gran IL

Harestua

21. februar

3

FK Toten

Harestua

28. februar

3

Gran IL

Raufoss

28. februar


.

Regler for å bestemme rekkefølge:

  1. Antall poeng

  2. Målforskjell

  3. Antall scorede mål

  4. Innbyrdes oppgjør

  5. Omkamp mellom de som er likt


1-6 of 6