Jenter J19

Oppsummering av vårsesongen

  • J19 aktiv side:-) Da er det lagt ut på j19 sin side .Oppsummering av vår sesongen 2014.
    Lagt inn 19. jun. 2014, 05:08 av FK Toten
Viser innlegg 1 - 1 av 1. Vis mer »
Toten-Vind J19 er et samarbeidslag som har et mål for øye og etablere seg i toppen av  j19 serien.

Vi startet  i våres med og samle spillere ifra lena og vind for og få til dette samarbeidet.Vi blei påmeldt som lag og hadde kun 5 treninger  sammen før seriestart. Vi fikk til en treningskamp borte mot Veitvet som startet med at alle jentene  måtte skifte på bensin stasjon.Vi kom i mål til slutt og fikk gjennomført kampen.Dette var da 4 div damer som var godt polstra.Vi spilte rundt dem og det var helt utrolig at vi tapte denne kampen 5-0. Tidenes ran!

Seriestart borte mot Roterud så vi veldig frem i mot og full kamptropp med 18 spillere klare til kamp.Vi starter veldig explosivt med et massivt trøkk  mot dem og går tidlig opp i 1-0 og 2-0 kommer  like etterpå.
Denne kampen viser seg og bli et knallhardt oppgjør med stygge taklinger og dessverre skader på våres spillere så Roterud kommer inn i kampen  2-2 og går opp i 3-2 før vi da har klart og komme oss over sjokket av ufine taklinger. Vi klarer og etablere oss igjen med noen forandringer i posisjoner og får 3-3 og helt til siste slutt kjemper vi og vinner 4-3:-) En god start men bekymret fremover pga 6-7 spillere som blei skadet i denne kampen.

Neste kamp var borte mot Gausdal og vi starter her med et skadeskutt mannskap der flere må gi seg etter 10 , min spilt , vi går opp i 1-0 ledelse og viser at vi er på gang og holder det til pause. 2 omg så må flere av våres bedre spillere gi seg pga skader. Vi faller sammen og taper denne kampen 3-2.Men vi er stolte av at vi henger med så godt som vi kan.

Dem to neste kampene blir en rein parodi ,flere av våres bedre spillere er ute og må slike sine sår.Borte kamp igjen mot otta der vi kun har 11 spillere til kamp ( konf.Helg) Vi henger med dem første 10 men da er det også slutt ,vi står og ser på at 2 mål går inn. siste del av 1.omg så hever vi oss igjen og har trua på at dette kan vi ta igjen.
2.omg så starter det helt forferdelig med et ffrispark i mot som går via en spiller og i mål.Derifra og ut så er det ingen ting mere og gå på og vi taper 6-0.

Endelig hjemmekamp på Lena stadion, flott gressmatte og full kamp tropp . men fortsatt skader på mange av jentene men alle er med og det super! Vi spiller øyer/tretten trill rundt dem første 15 min og helt utrolig at vi ikke leder både med 2 og 3 mål.Vi får et i mot istedenfor samt rett etterpå, en og to keeper tabber .Målvakten ikke heldig i denne kampen.
Blir vanskelig og rette opp dette samt en fryktelig dårlig på alle sammen så dette ender i katastrofe med 7-0 tap.

Vi har et lite møte og oppsummerer etter disse første kamper og har stor trua på at dette skal snu seg , bra oppmøte på treninger,hovedsakelig mye på Vind denne vår sesongen og annenhver  Torsdag på Kunstgresset på Toten.

Vi har borte kamp igjen mot Lom /Vågå , denne blir dessverre avlyst.


Siste kamp borte mot Storhammar,endelig full kamptropp som er skadefri og vi skal da møte det klart beste laget i serien. som leder suverent.Vi har hatt en flott periode med gode treninger og bra oppmøte.
Vi går ut i 100 og kampen har sine muligheter begge veier . Vi slipper dem kun 1 gang igjennom og dette ender da i straffespark som dem setter inn og 1-0 til pause.Vi legger enda mer press på dem i 2.omgang med noen av spillerene i uvante roller som fungerer utmerket.Vi fortjener virkelig en utligning men dem får et frispark ifra 18 m som er kjempevakkert rett i krysset.Kampen dør litt ut og mye kriging rundt midtbanen og vi slipper inn et drit mål helt på slutten og taper 3-0.Men jentene ser selv at dem virkelig kan og er stolte av denne prestasjonen selv om vi taper mot serievinner.Fikk skryt av deres trener etter kampen  som sa at vi hadde vært deres sterkeste motstander i vårsesongen.

Vi skal da trene hele sommeren og jentene vil ha et 11 lag og 7 så vi får spilt flere kamper sammenhengende.Det gror godt med dette samarbeidet der 4 div damer vind kan hospitere ned og j16  toten og vind Kan hospitere opp!  Alle er  godt motivert for og henge med i toppen ifra høsten og vi gleder oss til fortsettelsen.

GOD SOMMER:-)

Jenter J19