Junior‎ > ‎

Nyheter Junior 2017

Uavgjort for Junior mot Raufoss

lagt inn 5. feb. 2017, 07:10 av FK Toten   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:28 ]

Juniorlaget vårt spilte i dag sesongens første treningskamp. Motstander var Raufoss sin U-19 utviklingsgruppe, et bra og jevnt besatt juniorlag. Resultatet ble uavgjort 2-2, etter 1-1 ved pause. Erik Fodstad (bildet) scoret begge målene for FK Toten.

Alt i alt var det en bra gjennomført kamp, vi klarte å holde laget godt samlet i presset vårt, og trillet selv ballen bra i lange perioder. Kampen under ett må uavgjort sies å være et greit resultat.

Veldig positivt at vi stilte med 14 utespillere som holder junioralder, den eneste guttespilleren var keeper Marius Løvstad. Når vi vet vi at vi har ca 5 juniorspillere i bakhånd som ikke var med i dag, lover det godt foran kvalikkampene som starter i mars.

FK Toten stilte følgende lag: Marius Løvstad, Ingrid Sethne, Emma Opsahl, Steffen Solhaug, Erik Fodstad, Elias Hoel, Amund Granerud, Martin Moe Bersås, Jørgen Bjerkeengen, Lars Tallerud, Theo Soo Haugen Olsby, Heike Marigård, Jonas Aass, Vegard Framstad og Mohammad Munir.

Vi har meldt på ett juniorlag i serien i år. Ellers har det vært svært stor påmelding til sommerens Skaw Cup, så vi meldte på et juniorlag i slutten av januar for å sikre oss plass. Dette var da aller siste mulighet for å få plass i årets turnering. Vi kommer ellers til å delta på Skaw Cup med 3 guttelag og sannsynligvis ett jentelag, så det blir mange totninger i Skagen også til sommeren!

Treningene for Junior framover er mandager kl 1930-2100 på kunstgresset og onsdager kl 2030-2200 inne i B-hallen. Hvis det er ønske om en treningstid til skal vi se på muligheten for dette, men foreløpig satser vi på størst mulig frammøte disse to dagene. Vel møtt på trening, og hvis treningsframmøtet er bra satser vi på en treningskamp til mot slutten av februar.
 
 
 
 
 
 


Oppstart for Junior

lagt inn 13. nov. 2016, 23:46 av FK Toten   [ oppdatert 8. feb. 2017, 10:28 ]

Junior starter treningene mandag 14.11 kl 1930-2100, og trener da samtidig med A-laget, 5. div. og Gutt 1. I tillegg kommer vi til å trene på tirsdager og torsdager. I
nformasjon om treningstidene blir lagt ut på Facebook-gruppa vår og i kalenderen her på hjemmesida.

Hans Olav Sethne og Håkon Svellet kommer til å lede treningene våre fra starten av, og vi kommer i begynnelsen til å trene sammen med Gutt 1. Hans Olav er godt kjent for de som var med guttelaget sist sesong, mens Håkon er en av de unge trenerne FK Toten ønsker å satse på i fortsettelsen. Vi jobber ellers med å få inn en ny person i trenerteamet på Junior, og hvis vi lykkes med det vi satser på blir dette veldig spennende! 

Vel møtt på trening til både nye og kjente spillere, det er bare å møte opp! Treningene nå i november og desember er helt uforpliktende, dette skal bli moro!

1-2 of 2