Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat 2div J16. Mandag 22/6. FK Toten-Raufoss 2 0-4.

lagt inn 23. jun. 2015, 05:36 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 23. jun. 2015, 05:36 av FK Toten ]
Det ble tap mot Raufoss på kunstgresset. Denne kampen må vi si var bra spillemessig. Jentene fremviser periodevis mye bra spill og kommer til flere store muligheter som burde ha gitt noen scoringer. Definitivt!
Dette med å få uttelling på sjanser er vel noe som har kjennetegnet oss i denne vårsesongen på begge lagene og vi blir straffet hardt andre veien når vi møter så gode lag som Raufoss. Gjennom hele kampen er det faktisk vi som er det toneangivende laget og det er nesten utrolig at resultatet blir 0-4. Dette var også tilbakemeldingen fra flere som så kampen.
Det vi må jobbe videre med er selvfølgelig å få utelling på sjanser, men kanskje det viktigste:
Som lag må vi bli flinkere til å holde formasjonene og spille sånn som vi har trent på og avtalt på forhånd. På 3 av scoringene er det store personlige feil fremme i banen som ender i baklengsmål. I situasjonene er hele laget på vei fremover og flere spillere går på løp sånn at det blir store rom for Raufoss å slå ballen i og fylle på med spiller i. De løper oss i realiteten i senk. Dette skal vi ta tak i på treningene utover. Det vil bli mer formasjons trening og veiledning i kamp situasjoner.
Alikevel er det viktig å tenke prestasjoner og ikke resultater i den fasen vi nå er. Det er gledelig å se at vi nå tør å spille ballen mer i laget igjen og vise frem mye fin fotball over lengre perioder. Det er bare å stå på videre jenter. Da kommer nok etterhvert poengene!!
Da gjelder det bare å lade opp til den siste kampen før ferien på Lena stadion mot Eina!
Heia FK Toten!!!!
Comments