Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat FK Toten-Hadeland J16 2 3-0. HI HA!!

lagt inn 15. mai 2015, 13:49 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 15. mai 2015, 13:49 av FK Toten ]
Så kom endelig årets første seier for 2 div laget. Etter 2 kamper med knepne tap og litt "stolpe ut" smakte dette godt. Vi hadde full kontroll på denne kampen og vi burde vel strengt tatt vunnet med mange flere mål. I banespill var vel ballbesittelsen ca 70% i vår favør. Vi slet lenge med å score, men ca10 min før pause satte Pia ballen i nettet. Samme spiller satte også inn mål nummer 2! Fra nå av heter hun"Mål Pia"! Det tredje målet kom ved Toril og da var kampen fullstendig punktert. I kampen viser vi periodevis mye bra spill. Spesielt begynner mange å bli trygge i pasningsspillet og de kombinasjonene vi har trent i "boksen" begynner å vise seg i kampene. Det er flott jenter. Mye av spillet vårt inneholder også bra pasninger fra sentral midtbane og diagonalt mellom motpartens back/stopper. Dette må vi jobbe videre med. Her har vi mye gode ferdigheter i begge lagene vi må utnytte bedre.
Det er også gledelig å se at 4-4-2 formasjonen sitter bedre og bedre i begge lagene. Selv om noen synes det er krevende er det viktig å holde på med de avtalte oppgavene og atter en gang minne om følgende:
Vi jobber med prestasjonene og IKKE bare fokus på resultater.
Fra kampen må det også sies det er flott å se så mange foreldre møter opp og ikke minst at de jentene som ikke spiller møter opp og heier frem de andre. Dette er en egenskap og lagmoral vi i teamet rundt jentene liker å se.
Da ser vi frem til neste kamp i Raufosshallen på mandag førstkommende kl 18.00.
Heia FK TOTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mvh team J16. 
Comments