Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat FK Toten2-Vind1 Seier 3-2.

lagt inn 24. aug. 2015, 13:17 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 24. aug. 2015, 13:17 av FK Toten ]
Da kom den første seieren i høstsesongen for jentene. Dette var en lettelse etter 2 kamper der vi burde ha hatt med oss poeng. Vi ledet 2-0 til pause etter scoringer av Jorid og Mina. I denne omgangen dominerte vi fullstendig spillet og jentene vartet opp med mye fint spill. Vi burde vel strengt tatt hatt minst 4 scoringer til etter de sjansene vi hadde. I 2 omgang lot vi Vind styre kampen mer og de utlignet til 2-1 i en situasjon vi var veldig uheldig og det ble et selvmål. Vi kvitterte umiddelbart da vi gikk rett i angrep fra avspark og Nora satte ballen kontant i mål. På slutten fikk Vind et straffespark som overhodet IKKE var det, men heldigvis red jentene stormen av og seieren var et faktum.
I kampen ser vi mye fint spill og flere spillere gjør fine innsatser. Kan nevne mange, men må si at Inga og Martine spiller godt og solid på sine back plasser! Kristine er også solid på stopper plass.
Det må nevnes at vi måtte på kort varsel må få inn spillere som skal spille 3 elite kamper denne uken. Dette grunnet sene forfall og at spillere ikke møter opp! Honnør til laget som spiller i dag og tar flott ansvar. Vi trenger at ALLE jenter nå tar ansvar og tak for å få gjennomført det tøffe kampprogrammet.
La oss ta med denne flotte kampen inn i morgendagens elitekamp mot Elverum og gi alt for FK Toten!!!!
Heia FK Toten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comments