Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 1 div 27/05. FK Toten- Østre Slidre 2-0. HURRA!!

lagt inn 28. mai 2015, 04:28 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 28. mai 2015, 14:00 av FK Toten ]
Vi fikk en flott kveld på kunstgresset med sol og 3 poeng!!
Denne kampen var på en del områder lik kampen mot Otta. Vi styrte kampen fra første minutt og hadde flere sjanser i første omgang til å lede, men så var det dette med å få ballen i nota da! Vi møtte et lag som forsøkte å spille fin fotball og som var tøffe i duellene, men defensivt er vi trygge og gode i arbeidsoppgaver om dagen (noe antall baklengsmål sier en del om?).
I kampen har vi bra innsats og meget god villighet fra laget til å kjeme og løpe. Bare vi får mer ro og trygghet i pasningsspillet og holde formasjonen bedre kan dere spille jevnt med de fleste jenter!! Så bra er dere hvis dere stoler mer på egne ferdigheter.
Vi gikk til pause med 0-0. I andre omgang arbeidet laget på og etter ca 20 minutter satt den endelig. Et flott innlegg fra Emma ble kontant satt i målet av Mina. Dette var MEGET befriende for spillere, støtteapparat og publikum og ikke minst velfortjent. Etterpå slipper vi enkelte ganger til motstanderen litt for enkelt, men heldigvis karer et solid forsvar og en god keeper å stoppe sjansene.
I denne fasen av kampen ser vi hva vi må arbeide mer med. God organisasjon og struktur er viktig mot de motstandere vi møter på dette nivået. Flere spillere har et stort forbedringspotensial i å holde posisjoner og spille på de avtaler vi har trent på. Noen av publikummet mente formasjonen lignet mer på 4-2-4, enn 4-4-2 på slutten. Det SKAL vi rette på sammen jenter!
Inntil da må alle leve med at noen engasjerte trenere bruker stemmen sin til å veilede direkte i de aktuelle situasjoner!! Derfor var det i denne fasen av kampen herlig å se at Catrine smelte inn 2-0!!!
Det var enormt befriende og gleden som jentene fremviste da var herlig å se på!!
Det var en god lagmoral som ordnet dette resultatet og et steg nærmere vår målsetning opp å bli blant de 6 beste.
Laget må også takke supportere og foreldre for god støtte under kampen, Jentene og støtteappareatet setter STOR pris på dette.
En spesiel takk til damene som nå har fått på plass kiosk salg! Her er det viktig at flere foreldre tar et tak og hjelper til. Dette gir ekstra inntekter og en bedre ramme rundt kampene.
Da er det bare å lade batteriene å stå på videre jenter!!
Heia FK TOTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mvh støtteapparatet rundt J16.
   
 
 
Nettalbum med flere bilder fra kampen