Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 1 div. FK Toten- Otta/Sel 0-1.

lagt inn 25. mai 2015, 15:01 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 25. mai 2015, 15:01 av FK Toten ]
Vi spilte kampen 2 dag pins med gledelig mange tilskuere. Kampen var nær sagt som vanlig i denne divisjonen ikke noe "walk in the park". Vi møtte et lag som hadde god fysikk og høyt tempo kampen igjennom. Vi kjempet godt og tapet må sies å være bittert når en ser helhetsbildet i kampen. For å sitere dommer Runar Brennengen etter kampen: Det var for dumt å tape denne kampen for dere, men det er tross alt scorede mål som teller i fotball.
Vi hadde 5 såkalte 100% sjanser i kampen, samt mange andre gode muligheter så det føles nesten utrolig at ingen ball fant veien til nettmaskene.
Baklengsmålet vi fikk var bittert, idet det kom etter dårlig spill fra oss. Otta hadde også et skudd i tverrliggeren, men defensivt klarer vi oss veldig bra i denne kampen.
 Ser vi på kampen helhetlig er det mye positivt å ta med seg, men vi presterer for ujevnt og gjør det ofte vanskelig for oss selv. En del spillere er nok preget av nerver og stresser for mye i kampsituasjoner. Dette må vi bare jobbe videre med jenter!!
I kampen ser vi at det er viktig å skape ro og trygghet i laget. Vi må tørre å holde ballen i laget å slå pasninger til medspillere på korte avstander. Viktig å tenke støtte/dybde og bevegelse uten ball. Skape 2 mot 1 situasjoner. Det gjelde å tørre det vi gjør på trening i kamp.
Dette SKAL vi klare sammen jenter. Dere er lærevillige så det gjelder bare å være tålmodige og arbeide med de avtalte arbeidsoppgaver.
Dere får tilgi at trenerne/oppmenn inniblant blir en smule over engasjert og roper og hoier! Vi er engasjerte og ønsker at dere skal lykkes!
Vi ser at tempo og tøffhet må høynes skal vi kapre poeng. Dette vil komme etter hvert som vi får mer erfaring i å spille på dette nivået. Det er også viktig å tørre å bruke de ferdighetene vi har terpet på i vinter i kamp. Mer kvalitet i pasninger og bevegelse uten ball må bedres!
Det er bare å brette opp ermene og lade opp til ny match på onsdag. Da venter Østre Slidre. Vi er optimister og nullstiller oss til det folkens!
Heia FK Toten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Støtt rødtrøyene på onsdag!!
Comments