Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 1 div. Mandag 8 juni. FK Toten- Raufoss 1-7.

lagt inn 9. jun. 2015, 01:06 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 9. jun. 2015, 01:06 av FK Toten ]
Vi fikk en tøff kamp på kunstgresset. Når kampen ble blåst av sto vi med 7!! baklengs og et scoret mål. Etter spill og sjanser må vi erkjenne at tapet fort kunne vært vesentlig større. Fra første minutt "eide" Raufoss denne kampen og periodevis ble vi direkte rundspilt. Raufoss tok ledelsen etter ca 10 minutter, men vi utliknet raskt etterpå ved en fin scoring av Toril der hun løp gjennom og satt ballen kontant i mål.
Etter avspark gikk Raufoss rett i angrep og satt ballen kontant i mål. Det var litt typisk for hele kampen. Vi møtte et velspilende lag som hadde høyt tempo og innsats i tilegg.
Lagmessig hadde vi også innsats og vilje fra flere av jentene, men det ble dessverre mer individuell jobbing, enn kollektivt samarbeid. Det er vel det vi ser i denne kampen. Vårt største forbedringspotensiale ligger i å utvikle fotball inteligens og fotball forståelse. Vi sliter også med individuelle ferdigheter og plasseringer/posisjoner i forhold til avtaler.
Det må nevnes at vi også har en del skader på sentrale spillere som svekker laget som helhet når vi møter et så godt lag som Raufoss.
Kampen hadde vi tapt uansett for vi må også lære oss til å orke og yte mer i sånne kamper. Dette må vi sammen arbeide videre med. Erfaringen og læringen vi må ta med oss er følgende:
På dette nivået må vi spille smart og være tøffe i duellene. Raufoss vant nok røft 85% av førsteballene i denne kampen. Vi får ta med oss erfaringen i denne kampen og jobbe videre. Siste kampen mot Vind blir meget viktig i forhold til hvor vi skal spille i høstsesongen. Dette kan vi avgjøre selv jenter!! La oss gjøre det. Dere har bevist det i kamper iår så stå på!
Kommer også med en liten oppfordring fra oss trenere: Nå er det fotball VM for kvinner på tv. Se på disse kampene og se hvordan de spiller fotball. Det ligger mye læring der.
Heia FK Toten J16!!!!!
Mvh støtteapparatet og trenere.
Comments