Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 1 div onsdag 3juni. Øystre Slidre-FK Toten 3-1.

lagt inn 6. jun. 2015, 11:22 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. jun. 2015, 11:22 av FK Toten ]
Det ble dessverre tap i kampen i Valdres. Kampen startet veldig bra for vår del og vi tok ledelsen 1-0 etter ca 8 minutter ved Mina etter en flott "45" fra Ingrid som ble satt kontant i nettet. V i hadde bra kontroll og mye av banespillet de første 20 minuttene, men hjemmelaget tok mer og mer over styringen i kampen og i det var nok rettferdig at de utliknet til 1-1 ca 15 minutter før pause. Etter det hadde de også et skudd i tverrliggeren. Selv om vi slet veldig i siste halvdel av omgangen er det positivt å se at vi klarer å spille ballen mye om sentral midtbane og en del fine pasninger diagonal mellom back/stopper hos motparten. Vi må bare øve mer på dette jenter og bli mer besluttsomme og gjøre det vi har avtalt. Aggresivitet, tempo og mer gjennombruddshissighet SKAL vi få til!
I 2 omgang starter vi friskt og det er bare uflaks at ballen går i stolpen og ikke i mål når Katrine kommer igjennom etter ca 5 minutter. Da hadde kampbildet blitt noe helt annet. I stedet for kommer det et mål imot oss 5 minutter senere. Målet kommer etter flere dårlige avklaringer og vi "gir" bort en corner som vi skal avklare greit, men vi gjør det vanskelig for oss selv. Det siste målet til hjemmelaget kommer etter ca 20 minutter i 2 omgang og med 3-1 blir det tungt for oss å reise oss igjen. Det er synd at målene kommer, men vi har snakket mye om det i år: VI ER NØDT TIL Å BLI MYE TØFFERE i DUELLENE skal vi få resultater i denne divisjonen. Vi blir straffet hardt når vi blir tafatte. Dette har vi sett før i år og også i denne kampen. Tøffhet og besluttsomhet er viktig fra spiss og ned til keeper.
Alikevel skal dere ha ros jenter. Vi ser fremgang og spillet deres blir bedre, Vi får tenke PRESTASJONER og UTVIKLING! Ikke bare resultatorientering!
Det er ingen unnskyldning, men det må sies at vi i denne kampen hadde Elin, Nora og Emma med noen leie strekker som reduserte deres kapasitet vesentlig, samt Karen med en sterk forkjølelse.
Vi må få gi Emma en ekstra ros i denne kampen. Hun hadde en strekk som hemmet henne meget, men alikevel arbeidet hun urettelig for laget kampen igjennom. Denne moralen må flere i laget lære av å ta med seg til kampen på mandag mot Raufoss.
Laget var også skuffet etter kampen og misfornøyd med egne prestasjoner, men sa vi skal heve oss til neste kamp!! Bra moral og som en av jentene sa: Det er et godt tegn når vi er misfornøyd med 3-1 tap når dette laget slo Raufoss 6-3 på mandag. Det er vi enig i! La oss skynde oss langsomt!!
Der trenger vi tøffe jenter og positive supportere!!!
Heia FK Toten!!!!! Kom og støtt opp om flotte jenter i flotte RØDE trøyer!! Siste hjemmekamp i 1 div før ferien!
Mvh Team J16 FK Toten.

Comments