Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 2div. Raufoss2-Fk Toten2 5-1

lagt inn 5. okt. 2015, 12:11 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 5. okt. 2015, 12:11 av FK Toten ]
Vi gikk dessverre på et nytt tap. Denne gangen mot topplaget i divisjonen. Alikevel er tapet for stort når en ser kampen som helhet. Før kampen hadde vi en prat om de viktigste oppgavene vi skulle ha fokus på i denne kampen. Det var kommunikasjon og tøffhet i 1 mot 1 dueller. Dette var de arbeidsoppgavene vi prioriterte på treninga i uka og.
De første 20 minuttene av kampen er det IKKE mye å se av dette!
Vi ligger under 3-0 etter 16 minutter og dette er scoringer vi burde ha avverget alle sammen. Vi ser at de fleste spillerne på vårt lag er nølende og lite oppe i 1 mot 1 situasjonene. Dette temaet er blitt tatt opp relativt mange ganger i år, men dessverre gjentar det seg.
Etter dette kommer vi mer inn i kampen igjen og det er direkte ufortjent når vi blir snytt for et soleklart frispark rett utenfor motstanderens 16 meter og Raufoss går rett i angrep og scorer på sin kontring. Lagene går til pause med 4-0 til Raufoss.
Vi blir enige i pausen om å nullstille oss og forsøke og vinne 2 omgang. Vi klarer ikke det, men det ser ut som om vi har et helt nytt lag i store perioder av denne omgangen. Nora garanterte oss scoring hvis hun fikk spille spiss og det gjorde hun da hun løp fra forsvaret og satte den i mål. Nora kunne med litt tur fort hatt flere scoringer i denne omgangen.
I denne omgangen er vi tøffere i duellene, samt at vi tør å spille korte pasninger i lagdelene. Vi ser periodevis mye av det spillet vi ønsker å mestre og som vi vet dere kan jenter!!
Dette er positivt å ta med seg, men som trenere er det kjedelig og vondt å se hvor hardt laget blir straffet når vi "står med lua i hånda" og venter på hva som skal skje. Vi tar vår del av ansvaret for at ting ikke fungerer, men DERE er hver enkelt spiller nødt til å ta mer ansvar selv når dere er ute på banen!
Vi får ta tom bra treningsøkter denne uka og stå på i de neste kampene jenter!!
Heia FK Toten!!!!!!!!!!!!!!!
Comments