Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 Elite. FK Toten- Brummunddal 1-4

lagt inn 29. aug. 2015, 01:41 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 29. aug. 2015, 01:41 av FK Toten ]
Etter 2 seire denne uka endte vår tredje kamp av 5 på 7!! dager med et tap mot Brummunddal på ei flott gressmatte på Lena stadion. Selv om det ble et klart tap er det mye positivt å ta med seg videre. (bla fine tilbakemeldinger fra sporstlig leder på facebok siden vår jenter! Les det)
Vi møtte et godt organisert lag og de var solide over hele banen. Vi får også merke at vi møter lag som har spilt på dette nivået over flere sesonger og har en helt annen tøffhet og hardhet i duellene. Det er derfor vi ser på denne høsten som en mulighet til å forbedre oss og forhåpentligvis klarer jentene å stabilisere seg på et høyere nivå. Vi ser en tydelig forbedring i våre kvaliteter allerede siden Ottestad kampen, men på dette nivået blir vi straffet hardt for personlige feil, samt at vi må forbedre vår fotballforståelse og tekniske/taktiske ferdigheter ytterligere.
Vi hadde et stort press mot oss, men vi spilte godt i forsvaret og klarte å holde nullen til litt over 30 minutter. Da er vi uheldige i noen situasjoner og vi går til pause på stillingen 0-3. De siste minuttene av første omgang faller vi litt fra hverandre som lag og straffen er hard på dette nivået folkens!!
I pausen er vi alle enige om å nullstille og målet er å vinne 2 omgang. Vi klarer ikke det, men jentene viser flott moral og lagfølelse og klarer å spille uavgjort mot Brummundal i andre omgang. Vår scoring kom etter et frispark rett utenfor hjørnet av venstre sekstenmeter som Mina satte i nærmeste hjørne.
I denne kampen får vi erfare hvor stor forskjell det er på tempo og tøffhet i dueller og periodevis får vi kjørt oss skikkelig, men samlet sett kan vi være stolte av gjennomføringen. Vi må få lov å si at flere av jentene spilte sin 3 kamp på 4 dager!
I kampen fikk Hanna sin debut på elite og vi benyttet flere jenter som utover høsten vil få verdifull erfaring i å spille på dette nivået.
Da gjelder det bare å brette opp ermene og gjøre seg klar til en tøff match mot Gjøvik. Stå på jenter!!!!
Heia FK Toten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comments