Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 Elite FK Toten-Elverum 2-0. !!

lagt inn 26. aug. 2015, 11:36 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 26. aug. 2015, 11:36 av FK Toten ]
Den gode trenden fra mandagens kamp ble opprettholdt og jentene leverte en flott kamp som endte med vår første seier i elite serien!!! Det kan dere være stolte av jenter og ikke minst måten dere gjorde det på!
Vi hadde føringen på denne kampen fra første minutt og ikke minst satt lag formasjonen veldig bra. Toten hadde så å si alt spillet i første omgang og bortelaget hadde ikke en målsjanse i omgangen. Vi hadde mange muligheter og burde vel strengt tatt ledet med en to tre mål til pause. Det positive var at det var mye fint spill å se. Ikke minst hadde vi god ro og balanse i laget sånn at pasningsspillet og hver enkelt spiller sin oppgave fungerte bra.
2 omgang startet som første med en stort press fra Toten og det var veldig fortjent når Nora satte ballen kontant i mål etter et fint gjennomspill fra Mina etter cirka 15 minutter. 10 minutter senere la Toril på til 2-0 ved å sette ballen kontant i mål etter et flott forarbeid og "45 pasning" fra Nora. I 2 omgang fikk Elverum ingen mulighet til å skaffe seg noen farlige målsjanser og det var fult fortjent med seier i denne kampen.
 Vi må gi honnør til hele laget for flott innsats og god fokus på sine arbeidsoppgaver, men et ekstra pluss til Johanne for trygg og god keeperjobb. Ros til Elin og Katrine som stabiliserer forsvaret meget bra, samt Mina og Nora som skapte ro og trygghet med kreativitet i sine sentrale midtbane roller.
Hele laget fortjener ros og ta med dere en ting inn til neste kamp jenter:
Publikum og andre trenere roser dere for flott spill!! Ta med det som motivasjon.
Håper spillere og publikum kan akseptere at teamet rundt jentene periodevis blir vel engasjerte under kampen?
Fotball og J16 FK Toten er gøy!! La oss senke skuldrene og tenke positivt på de tøffe kampene som venter oss utover.
Husk: vi tenker oppgaver og prestasjoner. Resultatene kommer hvis vi er tålmodige.
Da er det bare å lade opp til ny kamp allerede i morgen!
FK Toten!!!!!
Comments