Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 elite fredag 16 oktober. FK Toten-Øystre Slidre 0-1.

lagt inn 20. okt. 2015, 13:10 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 20. okt. 2015, 13:10 av FK Toten ]
Det ble et knepent tap i årets siste kamp i elite serien. Dette var en godt gjennomført kamp av jentene og dere hadde virkelig fortjent poeng i denne kampen. Dere skal ha ros for god innsats og moral i stort sett hele kampen og som i Kongsvinger kampen synes vi formasjonene i laget var bra. Forsvarsrekka spilte en meget godt gjennomført kamp og vi telte til 11 offside for motstanderen. Dette viser at vi har fått mer dreisen på formasjonen og avstanden i de ulike lagdelene.
Spesielt de siste 20 minuttene av 1 omgang og de første 25 av 2 omgang var veldig bra gjennomført og det hadde ikke vært ufortjent om det hadde kommet en scoring for oss i denne perioden. Vi møtte et lag som var solide fysisk og hadde stor løpskapasitet. I slutten av kampen var mange av Toten sine jenter slitne og vi evnet ikke å stå kampen helt ut. Scoringen mot oss kom 8 minutter før slutt og vi klarte ikke å snu det. (treneren ser i ettertid at han kanskje burde ha flyttet Katrine og Stine høyere opp i denne fasen av kampen!) Litt typisk for oss kom scoringen etter en noe uheldig avklaring av oss. På dette nivået har vi gjentatt til det kjedsomlige at vi da blir straffet hardt.
Vi får ta høstsesongen i elite som læring og fokusere på de positive sidene:
Dere har fått mye bra matching på et høyere nivå og har periodevis fremvist mye bra fotball. Får laget mer styrke og løpskapasitet, samt høyning av spillforståelse kan dette bli riktig så bra!!
I denne kampen vil vi gi ekstra pluss til Ragnhild som sporty sto i mål når Johanne ble skadet. Ros også til Katrine og Toril for en meget god gjennomført kamp!
Da får vi se frem til Otta cup og en liten pause fra en laaaang fotballsesong. Bra jobba jinter!!
Heia J16 FK TOTEN!!!!!
Comments