Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 Elite. Lørdag 19 sep FK Toten- Fron 0-6.

lagt inn 21. sep. 2015, 13:57 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 21. sep. 2015, 13:57 av FK Toten ]
Vi gikk dessverre på et nytt stort tap denne lørdagen. Også i denne kampen får vi tøffe konsekvenser mot oss når vi gjør grove personlige feil, samt at de ulike formasjonene sitter dårlig. Kampen startet flott med at vi gikk rett i angrep og med litt tur burde ha ledet 1-0 allerede etter 1 minutt. Dessverre litt typisk oss gjør vi en enkel feil 2 minutter senere og vi ligger under 1-0. Vi står og ser motstanderen spille fotball og ingen i laget klarer å ta tak og vinne dueller. Vi "henger" med hodet og viser at dette er det vanskelig å gjøre noe med. Vi går til pause med 0-4.
I omgang får vi 2 mål imot oss, men spillet er signifikant mye bedre. Vi tør å spille ballen inad i laget med kortere pasningsalternativer og finner flere gode trekant pasninger. 2 omgang ligner litt på kampbildet vi hadde mot Gjøvik Lyn, men det er tydelig å se at selvtilliten har fått seg en knekk hos flere spillere.
Vi får nå et opphold frem til 11 okt i elite. Denne perioden må vi bruke best mulig til å arbeide videre med de oppgaver vi er enige om. Det er viktig å fokusere på at dette er en læringsperiode for laget og ta med seg erfaringen av å spille på dette nivået til å tenke positivt til neste sesong!!
Vi har denne uken fått erfart at vi blir straffet skikkelig hardt når vi ikke fungerer optimalt som lag. Dette må vi alle lære av og la oss sammen brætte opp ærma og jobbe videre med våre oppgaver!!
Heia FK Toten J16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comments