Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra J16 ELITE. Ottestad-FK Toten 5-1.

lagt inn 19. aug. 2015, 10:10 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 19. aug. 2015, 10:10 av FK Toten ]
Det ble et nytt tap med samme resultat på 1døgn. I denne kampen møtte vi et meget velspillende lag. Ottestad hadde mange små jenter, men de var overlegne oss i tekniske ferdigheter og spillforståelse. Hjemmelaget tok tidlig ledelsen og vi gikk til pause på stillingen 2-0 til hjemmelaget. I 2 omgang gikk Ottestad raskt opp til 3-0 før Torill scoret sikkert på et fint skudd. Dette inspirerte Toten jentene og vi hadde en periode på 15 minutter der vi viste mye bra spill. Dessverre blir vi straffet hardt på slutten der hjemmelaget utnytter svikt i våre formasjoner meget effektivt og fastsetter sluttresultatet til 5-1.
I denne kampen synes vi det er som kampen i 2 div dagen før for så vidt greit med et tap, men vi slipper dessverre inn alt for mange mål enkelt.
På dette nivået vi spiller nå blir vi straffet hardt på personlige feil og at vi har et stort forbedringspotesniale i generell fotballforståelse og teknikk.
Som trenere ser vi det må legges ned mye jobb på disse ferdighetene skal vi prestere mer stabilt på dette nivået. Vi får ta høstsesongen i elite som en læringsarena for å bli et bedre fotballag og akseptere at vi får mange tøffe kamper.
La oss sammen stå på jenter og ha fokus på at fotball er gøy, men at vi må være innstilt på og gjøre en skikkelig innsats i disse kampene.
I kampen hadde vi ny keeper i Ragnhild og hun gjorde en fin debut i målet. Et pluss også til Catrine som spilte bra i sin nye posisjon som midtstopper, samt Martine som gjorde en flott debut på elitelaget!
Da gjelder det å lade batteriene til neste uke der 3 tøffe kamper venter!!
Heia FK Toten.
Comments