Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra NM kval kamp mot Østre Slidre/Rogne.

lagt inn 21. mar. 2015, 14:38 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 21. mar. 2015, 14:38 av FK Toten ]
                                                        Østre Slidre/Rogne-FK Toten 5-0.

Vi reiste til Blåbærmyra på tirsdag med forhåpninger om "fisking i Valdres" med tanke på en seier, men fikk en ordentlig karamell. Tapet på 5-0 var ikke det vi hadde forventet, men allerede fra første minutt styrte hjemmelaget kampen. Noe de gjorde stort sett hele tiden. Jentene var tafatte og tapte mange dueller. Vi snakket før kampen om at vi IKKE skulle ha "snill pike" prisen, men som noen av jentene sa etter kampen: I dag var vi altfor snille, og det går ikke mot sånne lag. Vi klarer periodevis å spille ballen og ha bevegelse uten ball, men det blir for mye en og en spiller som jobber. Et eksempel er det 3 målet der det er 1 Østre Slidre spiller mot 4! FK Toten jenter innenfor vår 16 meter. Alikevel er spilleren først på ballen og setter den kontant i mål. Da blir det vanskelig i sånne kamper. Det må sies at dette laget var topp 3 i fjorårets 1 div.
Etter 3 NM kamper og 3 tap er det alikevel mye positivt å ta med seg. Spesielt mot Raufoss viste jentene at de kan kjempe jevnt mot de beste lagene i kretsen. Vi må bare jobbe videre med de målene vi har blitt enige om. Intensitet og tempo må bli bedre. Pasningsspill og bevegelse uten ball SKAL vi arbeide videre med. Jentene reflekterer bra etter kampen og sier de må bli tøffere i sånne kamper og tørre å spille ballen i laget.
Vi får arbeide hardt i perioden mot seriestart. Viktig at foreldre og andre supportere støtter jentene.
Målrettet arbeid med våre oppgaver vil forhåpentligvis bære frukter etter hvert. Iveren og treningsfremmøte tilsier at vi vil lykkes bedre etter hvert.
Heia FK TOTEN J16!!!!!!!!!!
Mvh trenere, oppmann og støtteapparat!
Comments