Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat fra seriekamp J16 1div. Fron/Vinstra- FK Toten 4-1.

lagt inn 11. mai 2015, 01:17 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 11. mai 2015, 01:17 av FK Toten ]
Det ble tap i søndagens kamp, men du verden hvor spennende det var etter 1 omgang!! Jentene viste på forhånd at vi møtte et kjempegodt lag som har 4 kretslagspillere, samt 1 landslagsspiller. Dette påvirket FK Toten jentene lite i starten og etter ca 5 minutter tok vi ledelsen etter en flott scoring av Åsne.
Jentene fremviste stor innsats og mye flott spill i denne omgangen. Definitivt årsbeste denne omgangen! For å sitere oppmann Stein: Så gode har jeg ALDRI sett de!
Tempoet var høyt i 40 minutter og vi hadde sjanser som burde resultert i flere mål. Det må sies at hjemmelaget også hadde sine sjanser, men vi hadde faktisk rimelig bra kontroll til pause.
I 2 omgang ble vi rett og slett i perioder løpt i senk og regelrett spilt ut. Vi fikk en leksjon i flott pasningsspill og gjennombrudds villige jenter, selv om 2 av målene deres muligens var offside. Alikevel synes jeg jentene skal være stolte av kampen. Vi hang kjempebra med og når kreftene i laget tar slutt blir vi straffet hardt mot et så godt lag. Det ligger mye læring og erfaring i en sånn kamp, så det er bare å stå på videre jenter. Dere beviser ihvertfall ar dere kan nå et bra nivå med å høyne trening på de ferdigheter vi har blitt enige om.
Forsatt er det viktig å si for teamet rundt laget til alle: Vi fokuserer på prestasjoner og utvikling av ferdigheter. Ikke bare resultater!
Neste kamp i denne divisjonen blir 2 dag pins på hjemmebane. Mer info kommer.
Heia FK TOTEN!!!!!!!!!!!!!!
Mvh team J16.
Comments