Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat J16 1 div fredag 19juni Vind-FK Toten 2-2.

lagt inn 21. jun. 2015, 03:50 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 21. jun. 2015, 03:50 av FK Toten ]
Hurra! Hurra!! Vi spilte uavgjort i denne kampen og er på en sikker 6 plass i pulja. Da er målsetningen nådd for laget denne våren, og vi kan se frem til å spille ELITE! til høsten. Det blir en knalltøff, men absolutt lærerik tid å se frem til jenter!
Kampen på Vind var en stor fremgang fra de siste kampene (begge lagene). I denne kampen var vi flinkere til å spille ballen i laget med korte pasningsvarianter og trekant spill. Da blir det ikke så mye unødig løping. Mange av jentene tok ansvar og var tøffe og besluttsomme i duellene. Vi vil spesielt nevne Stine som spilte en kjempekamp på backen og viste tøffhet i duellene. Emma jobbet også enormt og som vanlig tøff i duellene. (den ene treneren har for øvrig snakket med Emma etter kampen og vi er enige om at det er to personer som kan være i overkant ivrige og engasjerte, men vi vil begge lagets sitt beste!! Litt mye Møllers Tran skader ikke inniblant. He he)
Vi ledet 1-0 til pause etter flott scoring av Katrine! Katrine hadde også en flott kamp der hun hele tiden var et uroment på sin kant!
Hele første omgangen er vi det toneavgivende laget og vi har rimelig kontroll på kampen selv om Vind også hadde sine sjanser.
I 2 omgang får vi et skikkelig jobbemål av Jorid som er på rett plass og får kranglet ballen i mål. Det var herlig å se den scoringen 15 min før slutt! De siste minuttene presser hjemmelaget hardt på og de får sin utlikning 1 minutt før slutt. Det var ergelig, men uavgjort holdt for å bli kvalifisert til elite høst!!! Bra jobbet jenter.

(det vil bli lagt ut et resyme av vårsesongen for J16 etter neste uke)
Da blir det 2 kamper til uka i 2 div før en liten ferie og Skaw cup!!!!!
Heia FK Toten!!!!!!!!!!!!
Mvh team J16
Comments