Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat J16 2 div mandag 15 juni. FK Toten-Raufoss 2 2-6.

lagt inn 18. jun. 2015, 05:40 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 18. jun. 2015, 05:40 av FK Toten ]
Det ble tap for jentene på Lena stadion. Kampen bar fra første minutt preg av at Raufoss ville mer enn oss. Det vi slet med i denne kampen har vel kjennetegnet oss i de siste kampene. Raufoss var stort sett først på ballen og vant de fleste dueller og turde og spille ballen inad i laget. Til pause var stillingen 1-3. Vår scoring kom ved Catrine som kom fint gjennom fra kanten og nettet sikkert.
I andre omgang fikk vi 3 nye scoringer mot oss. vår scoring kom ved Mina etter et frispark fra cirka 20 meter som ble satt direkte i mål.
I 2 omgang får vi scoring mot oss etter 1 minutt. Etterpå dominerer vi og spiller oss til flere store sjanser uten å få uttelling. Med cirka 10 minutter igjen får vi istedet 2 mål imot som vi bør stoppe med mer besluttsomhet i alle lagdeler. Dette er litt trist å se på når jentene i en lang periode har prestert bra, men sånn er det i fotball i perioder. Alikevel må dere ta med følgende tanker til de neste kampene jenter: DERE HAR BEVIST DERE BEHERSKER GOD PASNINGSSIKKERHET OG VILJE TIL Å VINNE DUELLER SÅ DET ER OM Å TENKE POSITIVT VIDERE. DA KOMMER BEDRE RESULTATER.
Vi vil nevne at jentene på treningen igår sa en del om hva de mener har vært grunner til at vi har prestert noe dårligere. Flere av jentene sier de er veldig nervøse og legger mye press på seg. Det er fint å høre de er reflekterte og sier ifra. Detter er noe vi må jobbe med utover sammen jenter! Atter en gang er det viktig å påpeke: Vi jobber med prestasjoner og oppgaver. Ikke resultater! Men vi vil selvfølgelig vinne kamper og!!! Da skal vi klare SAMMEN som et lag!
Heia FK Toten!!!!!
Mvh et optimistisk team rundt J16!!
Comments