Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat J16 2 div onsdag 10 jun. Hadeland-Fk Toten 5-2

lagt inn 15. jun. 2015, 06:56 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 15. jun. 2015, 06:56 av FK Toten ]
Det ble dessverre et nytt tap på jentene i denne kampen. Selv om vi tapte klart må det sies at vi sitter igjen med en følelse av å være snytt. Dette var en kamp vi så absolutt burde tatt poeng i!!! Definitivt for å si det sånn!!
Hadeland ledet 2-0 etter 20 minutter. I denne perioden hadde vi mange sjanser til scoringer, men det har vel vært litt typisk oss i det siste for begge lagene. Vi sliter med å omsette sjanser til scoring. Vi kom etterhvert mer inn i kampen igjen og Hedda scoret 2 mål og når det sto 2-2 så det ut som om vi skulle feste grepet i kampen. På en merkelig måte rakner det skikkelig for oss i midten av 2 omgang. Hadeland scorer 3 relativt kjappe mål og dette er scoringer vi burde unngått. Det virker som mange spillere rett og slett er preget av nerver og løser de avtalte oppgaver på en lite heldig måte. Dette med å spille enkelt og holde ballen i laget ser ut til å værer helt glemt. Dette er noe vi sammen må jobbe med på treninger jenter! Vi vet dere kan!!
I kampen vil vi gi ros til Mina, Ragnhild og Toril for at de forsøkte å spille foball og hadde bra fokus på de avtalte oppgaver.
Scoringene som Hadeland får er enkle og vi får bare brette opp ermene og satse på revansje idag mot Raufoss!
Heia FK Toten!!!!
Comments