Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kampreferat J16 elite. Raufoss-FK Toten 9-1.

lagt inn 18. sep. 2015, 13:10 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 18. sep. 2015, 13:10 av FK Toten ]
Vi kom til løvens hule og ble spist!!
Resultatet ser IKKE pent ut og vitner om at laget vårt knakk sammen allerede etter det første målet. Hvorfor taper vi så mye? Har vi høye skuldre og er redde for å gjøre feil? Glemmer vi oppgavene vi har snakket om når vi blir stresset? Vi møter et solid Raufoss lag som jobber veldig disiplinert og er spesielt aktive uten ball. De er flinkere enn oss til å lese spillet og starte bevegelsen tidsnok til å takle oss ved mottak.
Resultatet er nok ikke riktig målestokk for nivåforskjellen for individuelle ferdigheter i snitt for laget. Før kampen snakket vi mye om å spille enkle pasninger i trekant og overtall, og la motstanderen løpe etter ballen. I stedet var det Raufoss som var flinke til dette og vi blir hardt straffet for personlige og formasjonelle feil som vi ikke klarer å rette opp igjen selv om vi jobber hardt.
Det var typisk mange trekantpasninger i spillet til Raufoss og vi ble etter hvert løpende etter, eller stående som tilskuere i midten!
Emma sa noe lignende i pausen: Vi klarer ikke å få tak i ballen, for de bare spiller den seg imellom.
Vi stiller med 4-5-1 formasjon for å styrke det defensive spillet, og det synes ikke som om dette var riktig medisin. Den vanligvis så stabile midtbanen klarte ikke å bære laget og den ble litt overbefolket og lite strukturert.
Tanken med 4-5-1 var nettopp å ha mer defensiv trygghet for å forsøke å demme opp for Raufoss sitt pasningsspill og gode løp.
Hva fikk så vi ut av dette?
Det var rett og slett en leksjon i fotball og viktigheten av hardt arbeid (ikke stygt). Vi kan IKKE møte slike utfordringer på noen annen måte enn at ALLE må jobbe hardt og tenke på de oppgaver de har i sin posisjon på banen. De av våre spillere som vil opp på Raufoss sitt nivå MÅ jobbe målrettet med grunnleggende teknikk, styrke, aerob kapasitet og ikke minst VILJE og MOT til å utfordre motstanderne. Vi jobber hardt, men vi må også jobbe SMART.
Vi brætter opp ærma mot Fron på lørdag!! Heia FK Toten!!!!!
Team J16.
Comments