Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Kort resyme fra vårsesongen J16 1div og 2 div.

lagt inn 5. jul. 2015, 23:26 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 5. jul. 2015, 23:26 av FK Toten ]
Hei alle sammen. Da er vårsesongen unnagjort og vi lader alle batteriene før en flott tur til Danmark og Skaw cup. Det blir gøy! Etter det står høstsesongen for tur der mange tøffe kamper venter oss, men vi skal brette opp ermene sammen og jobbe på jenter!
Resyme J16 2 div.
Vi spilte en trippel serie i vårsesongen med kun 4 lag, idet Harestua trakk laget sitt. Vi endte sist i pulja med 6 poeng. Det ble en del tap på laget ,men det må sies at Raufoss2 og Eina var lag som også hadde gjort det bra i 1 div. Lærdommen og erfaringen fra vårsesongen blir fin å ta med seg til høstsesongen. Puljeoppsettet i høstens 2 div indikerer at vi vil få godt utbytte av den tøffe motstanden vi hadde i vår. Det er bare å stå på. Kanskje det ender opp med mer bading på støtteapparatet! Den siste kampen mot Eina før ferien viser i hvert fall at alle våre motstandere skal få slite hvis vi skjerper oss!
Resyme J16 1 div.
Laget har gjennomført 7 seriekamper med 2 seire, 1 uavgjort og 4 tap. Som forventet ble det mange tøffe og jevne kamper. Erfaringen fra og spille et nivå høyere vil bli god å ha med seg inn i høstsesongen. Laget endte på 6plass av 8 lag og klarte det som var målet for vårsesongen. Spill i elite J16 høst. Det vil bli enda tøffere motstand, men laget har vist de kan spille bra mot gode lag når innsats og motivasjon er på topp.
Det har vært en hektisk vårsesong med mye kamper og mindre tid til treninger, men vi tar Skaw cup som oppkjøring til høstssesongen og tror vi får en artig og lærerik høst. Det som er veldig positivt er at jentene har vært flinke til å støtte hverandre og se på kampene til hverandre. Fra oss i støtteapparatet er det viktig å påpeke at ALLE spillere er viktige for å utvikle lagene videre. Vi håper og tror! at med god treningsinnsats og arbeid med konkrete mål vil gi bra resultater for laget utover høsten og neste sesong! Fortsatt er det viktig å tenke prestasjoner og ikke resultater! Det er en flott gjeng å trene. Håper foreldre/supportere støtter laget like bra til høsten. Det vil vi trenge!
God sommer til ALLE!
Heia FK Toten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mvh team J16.

Comments