Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

NM kamp Gjøvik/Lyn- FK Toten

lagt inn 17. feb. 2015, 01:13 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 17. feb. 2015, 01:13 av FK Toten ]
                                              Kort referat fra 1 runde i kvalifisering til NM J16.
Kampen mot Gjøvik Lyn endte med tap 2-5. Vi møtte et lag som var tøffere i duellene og bedre til å holde ballen i laget. Det må sies vi stilte med 2 jenter født i 99 og resten født i 2000, samt 1 2001 modell. Forskjellen siden kampen mot Eina var nok tøffheten og tempoet i spillet. Dette har jentene selv reflektert over og konkludert med. Bra innstilling det!
Målscorere i kampen var Catrine Kirkeby og Ingrid Setnhe. 2 aasist fra Mina Sørum. Forøvrig kom begge målene etter fint spill der ballen gikk mellom lagdelene og flotte gjennombruddspasninger mellom back og stopper. Dette ser ut til å være en styrke for laget iår. Gjennombruddshissige og løpsvillige kantspillere.
Selv om noen av målene imot kom litt enkelt var det mye bra å ta med seg. Periodevis fungerer pasninpspillet bra. Laget må jobbe videre med de oppgaver vi har blitt enige om.
Fokus på gode pasninger,innsats i dueller og bevegelse uten ball. Dette er oppgaver vi må være tålmodige med å heller se på resultater over tid. Viktig å ha fokus på prestasjoner og IKKE resultater.
Forøvrig var det meget positivt at så mange foreldre og andre supportere tok veien til Gjøvik for å se kampen.
Det er bra stemning og innsats fra jentene på trening. Forsett med det!!
Rolf,Arild og Stein Roger.
Comments