Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Serieåpning J16 1div. Onsdag 6mai. Lillehammer-FK Toten 0-1

lagt inn 7. mai 2015, 06:21 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 7. mai 2015, 06:21 av FK Toten ]
Vi serieåpnet på Stampesletta onsdag kl 18.00. Vi fikk en kjempestart på årets serie med en 3 poenger på bortebane. Vi spilte en kamp der jentene viste god lagmoral og jobbet bra til kampen var over. 1 omgang var veldig varierende og spillet bar preg av at mange av jentene nok var nervøse og preget av at det var serieåpning. Alikevel hadde vi fra første minutt rimelig kontroll over kampen og styrte den for det meste. Vi hadde masse klare målsjanser som burde resultert i scoringer og ledelse til pause.
2 omgang dominerte vi hele tiden og 15 minutter før slutt fikk vi ENDELIG hull på byllen. Det var befriende når Emma headet inn vårt seriemål. De siste 2 minuttene ble uholdbart spennende, idet vi slapp Lillehammer litt inn i kampen igjen, men vi red gudskjelov stormen av!
Jentene og teamet viste stor glede etter seieren. Vi hadde også med trofaste supportere som også satte pris på seieren. Takk for god støtte!!
I kampen så vi periodevis mye fine løsninger der vi slår korte pasninger og mange bra forsøk på gjennombruddspasninger. Vi ser effekten av fokuset på pasninger og bevegelse uten ball i treningene, men vi presterer foreløplig for ujevnt. Dette skal vi jobbe videre med!! Jentene viser ihvertfall god moral og interesse for å utvikle seg som spillere og lag.
Håper foreldre og andre supportere støtter jentene videre som dere har gjort!!
Heia FK Toten!!!!!!!
Mvh team J16.
Comments