Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Jenter 16 2015‎ > ‎

Treningskamp mot Vind 2 søndag 22mars. SEIER 5-0!!

lagt inn 24. mar. 2015, 07:17 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 24. mar. 2015, 07:17 av FK Toten ]
Vi spilte treningskamp mot Vind og vant komfottabelt 5-0. Etter spill og sjanser kunne resultatet gjerne vært dobbelt så mye, men jentene fikk en fin gjennomkjøring og en god opplevelse etter noen kamper med tap og tøff motstand.
Vi benyttet 17 spillere i kampen og vi prioriterte 98 jentene og de som har spilt litt mindre i NM kval kampene i forhold til mest spilletid. Varierte en del på sammensetningene i de ulike lagdeler og ser og evaluerer mer etterhvert hva som fungererer best i forhold til ulike formasjoner. Dette i samråd med sportslig leder Leif Tore som så hele kampen. (han var fornøyd med at han så jentene forsøkte å spille konstruktiv fotball i store deler av kampen)
Målene i kampen ble besørget av Catrine 1, Eveline 1, Hedda 1, Torill 1 og Åsne 1 mål. Artig med 5 forskjelige målscorere og en del "nye" jenter på scoringslista. Flere av scoringene var flotte. Spesielt målet til Catrine var flott med spill helt fra forsvaret opp til midtbane med støttepasning ned til sentral midtbanespiller Eveline som slo en glimrende gjennombruddspasning mellom stopper og back som Catrine løp rett gjennom og satte ballen kontant i mål. Det er denne type spill vi vil se mer av jenter!!
Kampen viser at vi kan spille flott fotball, men dette betinger at vi er tålmodige og arbeider godt videre med de arbeisoppgaver vi har blitt enige om: Pasningskvalitet-bevegelse uten ball-tøffere i dueller.
Det må også sies at det er viktig at ALLE står på utover. Vi håper jentene og andre ser det vil bli tøff kamp om plassene! Dette er et behagelig problem og søm bør motivere til topp innsats på treninger og kamper utover.
Heia FK TOTEN!!!!!
Mvh Arild og Stein Roger.
Comments