Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

FK Toten - Kolbu/KK seier 6-2!

lagt inn 28. feb. 2015, 09:33 av Jan Kolnier   [ oppdatert 1. mar. 2015, 01:49 av FK Toten ]
     
2:0 scoring - Ole Eskild Sørum
    
     7' - 1:0  Joakim Bjørnerud 
    13' - 2:0  Ole Eskild Sørum
    18' - 3:0 Robert Kolner
    20' - 4:0 Joakim Bjørnerud
    30' - 5:0 Kjetil Reinsby
    72' - 5:1 (straffe)
    78' - 5:2
    82' - 6:2 Anders Kristoffersen 

    Vi startet med følgende mannskap: Åge , Lars H, Marius K, Mads G, Ole Eskild, Trond A, Trond F, Kjetil, Joakim B, Robert, Thomas F. 
    Det ble byttet inn i andre omgangen : Alan, Espen, Christian W.H, Anders, Joachim E, Sindre S.


    Det var en revansjesugen gjeng som gikk på banen for å slå Kolbu i dag.  Vi fører kampen overlegent i første omgang. Vi lykkes meget bra i oppspillsfasen, og setter i gang bakfra hver gang. Fin variasjon mellom bakrom og mellomrom. Kolbuspillerne blir tidlig slitne i første omgang, og vi får mye rom i mellomrommet. Mange fine mål og fine kombinasjoner. Vi slet litt innledningsvis med å være kompakte nok i midtbaneleddet, men fikk rettet inn dette bra mot pause. En godkjent førsteomgang med 5-0 ledelse. 
    I andre omgang gjør vi mange bytter og det blir litt rotete til tider. Kolbu scorer på straffe og en ballmiss av oss. Anders Kristoffersen avslutter det hele med en herlig lobb og det hele ender med en komfortabel 6-2 seier. Mange tok sjansen og viste seg frem i dag, til tross for at vi manglet mange som var viktige for laget i fjor og noen av nyervervelsene som aspirerer til en start 11'er. Morten O, Daniel, Petter, Håkon S, Dag A,  er alle skadet. I tillegg var Thomas L, og Thor Even bortreist, for å nevne noen. Det positive var at de som fikk sjansen tok den fra start og viste at vi har mange å spille på utover en lang sesong. 
    Vi gleder oss til fortsettelsen.
    
    Trond Aass