Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Før seriestart

lagt inn 23. apr. 2015, 13:42 av Hans Svellet   [ oppdatert 23. apr. 2015, 13:43 av FK Toten ]

Fredag kveld åpner A-laget serien, da Vang står på motsatt banehalvdel. I den forbindelse presenterer vi her litt lesestoff før alvoret braker løs. 

Siden desember har laget trent jevnt og trutt, og til sammen har 49 forskjellige spillere vært innom å prøvd seg på de 62 gjennomførte treningene. I gjennomsnitt har 19 spillere trent siden desember, og på bakgrunn av disse treningene, samt sju treningskamper hvor til sammen 30 spillere har prøvd seg, er spillertroppen som du ser til høyre nedenfor tatt ut. 

Det er en spennende spillerstall, med mange kjente og noen nye fjes. Troppen inneholder også mange unggutter, noe som sammen med de rutinerte vil gi en spennende miks. 
Som alltid skjer det klubbskifter mellom sesonger, noe som også gjelder for FK Toten. Inn har Espen Sørli (Toppen), Håkon Svellet (Gjøvik-Lyn), Åge Tangsveen (Snertingdal), Joachim Enger (Redalen) og Thor Even Johansen (Vind) kommet. Både Espen, Håkon og Åge har tidligere spilt i FK Toten, mens Joachim og Thor Even er helt nye i Toten-systemet. 

Spillerne som har forsvunnet siden i fjor er Ola Rødningsby (skole i Trondheim), Lars Østerud (lagt opp) Marius Larsen, Petter Haugen og Thomas Løkken (alle til Kolbu/KK). 

- Det bitreste med at de gikk er at vi må skrape av initalene på treningsdressene som var bestilt, sa kaptein og assistenttrener Trond Aass med glimt i øyet torsdag. 

I sesongens to første treningskamper ble det mønstret to nesten helt forskjellige lag, slik at alle skulle få vise seg frem. Til tross for dette ble det to seire. Etter dette har både spill og resultater variert, noe en del skader på mange av de rutinerte spillerne må ta litt av skylden for. I tillegg har det i oppkjøringen blitt spilt kamper mot relativt tøff motstand, både fra 3. og 4. divisjon. 

Skadesituasjonen ser per i dag mye lysere ut, og før fredagens seriestart er det kun Dag Alund og Morten Olafsen som er utilgjengelige på grunn av skader. Morten skadet seg på høstsesongen i fjor, mens Dag fikk en smell i kneet i løpet av vinteren. Forhåpentligvis kommer begge sterkt tilbake i løpet av våren. 

Videre meldes det om en heltent gjeng som ser frem til seriestart. Rapportene fra treningsfeltet er også veldig gode, og det meldes om den beste treningsuka rent kvalitetsmessig i hele år. 

Det er ikke bare på banen man er klare, og ryktene skal ha det til at en full minibuss med supportere tar turen til Vang fredag kveld. 
Spillerstall 2015
Keepere:
Thor Even Johansen (ny)
Åge Tangsveen (ny)
Alan Tano 

Utespillere:
Daniel Kolnier
Trond Fodstad
Lars Hensvold
Marius Kristiansen
Håkon Svellet (ny)
Mats Gjestvang 
Anders Kristoffersen
Morten Olafsen
Robert Kolner
Lars Alund 
Trond Aass
Ole Eskild Sørum
Espen Sørli (ny)
Mads Wainwright Hveem
Sindre Solberg
Jonas Harefallet
Kjetil Reinsby
Jesper Ulsrud
Thomas Syversen Flesvig
Dag Alund
Joachim Enger (ny)
Fredrik Skjølås
Joakim Bjørnerud 
Comments