Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Fortjent borteseier mot Nordre Land

lagt inn 16. mai 2015, 02:20 av Hans Svellet   [ oppdatert 17. mai 2015, 15:39 av FK Toten ]
(klikk på bildet for å gå til albumet)
https://plus.google.com/photos/112240437900161831805/albums/6149966048201787569

    Det åpnet litt smånervøst på kunstgresset på Brovoll, der det første kvarteret var forholdsvis jevnspilt. Toten kom til et par ålreite sjanser og et par kornere, uten at de fikk uttelling. 

    Utover omgangen tok Toten mer og mer over, og spillet begynte å sitte bedre. Hjemmelaget slapp lite til mot gjestene sitt godt organiserte og disiplinerte forsvar. Offensivt spilte Toten mer direkte enn vi har sett tidligere denne sesongen, og forsøkte å spille gjennom de raske angrepsspillerne med stikkere og ved noen anledninger litt lengre baller. 

    Etter en drøy halvtime kom Kjetil Reinsby seg fri, og rundet keeper. Da han rundet keeper kom han litt langt ut mot siden og i dårlig posisjon for å avslutte selv. Han la igjen ballen til Joakim Bjørnerud som skrudde ballen forbi Nordre Land sin keeper til 0-1. 

Nordre Land gikk rett i angrep etter scoringen, og kom til en ålreit sjanse, men Toten fikk klarert og kom i stedet til en grei sjanse selv, uten at det ble farlig. 

Helt på tampen av omgangen forhindret oppofrende spill i egen 16-meter hjemmelaget fra å komme til en stor sjanse, og lagene gikk til pause på stillingen 0-1 til Toten. Et resultat som må sies å ha vært fortjent etter en god 1. omgang av de helrøde totningene. 

I den andre omgangen var det Nordre Land som stod for den første sjansen etter omtrent fem minutter, uten at det ble veldig farlig da avslutningen var for svak. 

Kort tid senere fikk Toten sin første gode målsjanse. Et godt slått frispark ble klarert, Joakim Bjørnerud plukket opp returen, men hans gode skuddforsøk gikk utenfor mål. 

Nordre Land var etter omtrent ti minutter av 2. omgang igjen farlig frempå da de kom til et skudd fra sin høyrekant, men en Toten-forsvarer blokkerte skuddet før det ble skikkelig farlig. 

Gjestene kom et par minutter senere til omgangens største sjanse, da Kjetil Reinsby kom seg fri mellom Nordre Land sine stoppere. Dessverre reddet hjemmelagets keeper avslutningsforsøket, men Toten fikk korner. Korneren falt ned på bakre stolpe, og ble slått inn i feltet igjen. Det kunne blitt veldig farlig, men hjemmelaget fikk klarert. 

Det bølget litt frem og tilbake på Brovoll det første kvarteret av 2. omgang, og Nordre Land kom til en stor sjanse igjen etter omtrent 15 minutters spill, men headingen gikk rett på Thor Even Johansen i Toten sitt mål. 

Toten gikk rett i angrep, og etter å ha blitt spilt fint fri på hjørnet av 16-meteren, skrudde Robert Kolner pent inn 0-2 til bortelaget etter et kvarter av 2. omgang. 

Det roet seg litt ned ute på banen etter den andre scoringen, og sjansene kom ikke like tett som det første kvarteret av 2. omgang. 

Da det var spilt 70 minutter førte Morten Olafsen forbi 3-4 Nordre Land-spillere og kom i avslutningsposisjon litt utenfor 16-meteren. Avslutningen hans var velplassert nede i hjørnet, og hjemmelagets keeper nådde ikke ned for å forhindre 0-3. 

Noen minutter senere kunne Daniel Kolnier fort lagt på til 0-4, da han var høyest på en korner, men headingen gikk like utenfor stolpen. Også Joakim Bjørnerud kunne økt Toten sin ledelse da han tok ned ballen og løp fra hjemmelagets forsvar. Dessverre kom avslutningen fra litt skrått hold og gikk like utenfor. 

Etter dette roet det seg igjen litt ned ute på matta. Nordre Land forsøkte å spille seg til noen sjanser, men gjestene hadde relativt god kontroll. Hjemmelagets største sjanse fikk de helt på tampen, da de fra kort hold avsluttet over målet til Thor Even Johansen. 

Toten reiste dermed hjem fra Nordre Land med tre poeng, i det som må sies å ha vært en fullt fortjent seier og veldig godt gjennomført bortekamp av våre gutter. 

Neste helg er det spillefri, før Løten venter borte fredag 29. mai. 

Laget:
Thor Even Johansen
Trond Fodstad-Lars Hensvold-Marius Kristiansen-Håkon Svellet
Morten Olafsen-Trond Aass-Robert Kolner
Thomas S. Flesvig-Kjetil Reinsby-Joakim Bjørnerud

Benken:
Åge Tangsveen
Espen Sørli
Daniel Kolnier
Dag Alund
Mads W. Hveem
Anders Kristoffersen
Fredrik Skjølås


4. DIV MENN AVD 02

Lag S P
1 Toten 4 12
2 Gran 3 9
3 Nordre Land 4 9
4 Løten 3 9
5 Vind 3 6
6 Søndre Land 3 6
7 Dokka Sportsklubb 4 3
8 Ridabu 3 3
9 Lunner 4 0
10 Vang FK 3 0
11 Stange 4 0

SISTE RESULTATER
4. DIV MENN AVD 02

Comments