Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Komfortabel seier i hjemmeåpningen

lagt inn 30. apr. 2015, 13:08 av Hans Svellet   [ oppdatert 1. mai 2015, 03:37 av FK Toten ]

Link til albumet
Toten gikk hardt ut i sesongens første hjemmekamp, og styrte det meste av begivenhetene på kunstgresset på Lena de første 45 minuttene. 

Kjetil Reinsby headet inn 1-0, før Thomas S. Flesvig la på til 2-0 fra straffemerket litt senere i den første omgangen. 

Trond Aass la på til 3-0 med en scoring mange kommer til å høre om i lang tid, da han med et skudd fra midtbanen økte Toten sin ledelse. Sist han scoret et lignende mål var i fjor, og det eneste vi har hørt siden den gang er "Trond Aass saw the Dokka keeper of his line.....OH!!" For de som ikke husker eller vet sammenhengen kan denne linken være til hjelp. 

Litt før pause var det Håkon Svellet som trillet inn 4-0 for hjemmelaget, etter pent småspill i Ridabu sin 16-meter. Lagene gikk til pause på 4-0, som etter den 1. omgangen var helt fortjent. 

Den andre omgangen dominerte ikke de helrøde like mye. Det ble litt for stillestående og slapt i perioder, og gjestene klarte å kjempe seg inn i kampen igjen. Med to kjappe scoringer omtrent kvarteret før slutt ble det plutselig litt spenning på kunstgresset. 

- Vi ble litt fornøyd i 2. omgang og jukset litt i presset. Da ble vi litt baktunge, men seieren var aldri truet, sa kaptein Trond Aass etter kampen. 

Hjemmelaget gjorde mange bytter utover den 2. omgangen, men tok seg nok sammen til å fremprovosere nok et straffespark. Trond Aass gikk frem til 11-meteren, men bommet på straffen. Returen ble derimot satt i mål av samme mann via en Ridabu-spiller, og Toten hadde igjen en tremålsledelse. 

- Det var lettere å score fra 50 meter enn fra 11-metersmerket, var kommentaren etter kampslutt. 

Målforskjellen ved full tid skulle bli den samme som ved pause, da Toten la på til 6-2 etter at en korner fant veien til mål, også den via en Ridabu-spiller. 

Dermed sikret Toten sin andre seier på like mange forsøk i serien. Neste kamp er også en hjemmekamp, da Søndre Land kommer på besøk neste fredag. 

Laget:
Thor Even Johansen
Trond Fodstad-Lars Hensvold-Marius Kristiansen-Mats Gjestvang
Trond Aass
Thomas Flesvig-Mads W. Hveem-Håkon Svellet-Joakim Bjørnerud
Kjetil Reinsby

Benken:
Åge Tangsveen
Morten Olafsen
Joachim Enger
Espen Sørli
Anders Kristoffersen