Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Redalen fikk FK Totens plass i cupen.

lagt inn 7. feb. 2015, 00:30 av Jan Kolnier   [ oppdatert 7. feb. 2015, 00:30 av FK Toten ]


Det er fortsatt mye forvirring rundt oppsettet for 1. kvalifiserende runde til NM og tittelen til artikkelen i OA kunne også være "litt" annerledes. 

Redalen baserte sine resultater i 2014 på samarbeid med Raufoss. Dette medførte derfor at de ikke kunne rykke opp til 3.divisjon. Vi reagerer derfor nå sterkt på at de da er kvalifisert for deltagelse i årets NM på bekostning av FK Toten.

Redalens Geir Langedrag sier at laget hans har ikke dro noen fordel av samarbeidet med Raufoss i 2014. De hadde samme stall hele sesongen og de samme spillerne har de i år. De påstår at de brukte ikke en eneste spiller i 4. divisjon fra Raufoss og at det var Raufoss 2 som dro nytte av samarbeidet ved at de lånte et par spillere i noen kamper (!).

Jeg brukte google-regneark for å laste opp data fra NFF fra forrige sesong. I tabellen under denne teksten er sammensatt spillere som spilte for 4.div Redalen/Raufoss 3 (svart), for 3.div Raufoss-2 (blå) og for begge lag (rødt). Det trenges vel ikke å si hvor viktig er å ha på laget spillere fra høyere divisjon?

FK Toten har sendt klage på vedtaket og har bedt om å få svar snarest.

Raufoss 2 vs Redalen


Comments