Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Seier i siste hjemmekamp

lagt inn 2. okt. 2015, 13:27 av Hans Svellet   [ oppdatert 3. okt. 2015, 15:10 av FK Toten ]

I sesongens siste hjemmekamp stakk Toten av med alle tre poengene, da Vind ble slått 2-0 fredag kveld.


https://plus.google.com/photos/112240437900161831805/albums/6201543198460704865
Toten trengte ikke mer enn ett minutt på å score kampens første mål. Fint spill i Vind sin 16-meter resulterte i at Robert Kolner fant Joakim Bjørnerud som enkelt satte 1-0 i åpent mål.

Vind kom til sin første sjanse etter drøyt fem minutter på et langskudd, men Anders Kristoffersen reddet greit med en benparade.


Det var Toten som styrte det meste, og de kom også til noen ålreite sjanser. Morten Olafsen var blant annet svært nær 2-0 etter et snaut kvarter da han slo et frispark i tverrliggeren.


Vind tok etter hvert litt over, og fikk litt overtaket spillemessig. Etter omtrent 20 minutter kom de til sin største sjanse så langt da de kom rundt på kanten. Avslutningen hadde retning mot lengste hjørne, men Anders Kristoffersen gjorde en fin benparade og holdt Toten i ledelsen.


Det ble etter hvert en sjansefattig omgang, der lagene slet med å få til noe særlig fremover på banen, og dermed stod det 1-0 til pause på kunstgresset på Lena.


Vind åpnet best i 2. omgang og kunne og burde utlignet etter bare ett minutt. Anders Kristoffersen gjorde en god reaksjonsredning, men Toten fikk ikke klarert, og lagde i stedet straffespark. Også denne gangen reddet Anders Kristoffersen medspillerne da han valgte riktig side og reddet straffen.


Toten våknet nok av sjokkåpningen til Vind, og kom litt mer inn i det etter dette. Robert Kolner kom til et ålreit skuddforsøk etter fem minutter av 2. omgang, uten uttelling.


Hjemmelaget tok etter hvert over det meste og dominerte etter hvert banespillet. De kom nærmere mål, uten at det ga uttelling.


Det ble litt mye en og en, samt litt for mange vanskelige valg på den siste tredjedelen av banen for Toten til at de klarte å skape de helt store sjansene. Når de skjøt var det som regel med løskrutt, bortsett fra et godt slått frispark som traff stolpen etter en halvtime.


Sindre Solberg ble spilt gjennom alene med keeper drøyt ti minutter før slutt, men keeper reddet avslutningen.


Noen minutter senere lykkes endelig Toten, da Morten Olafsen skjøt fra omtrent 16 meter. Skuddet gikk inn nede i nærmeste hjørne til 2-0.


Sindre Solberg ble fem minutter før slutt spilt gjennom nok en gang. Denne gangen fikk han et litt langt touch, og keeperen til Vind kunne plukke ballen.


Flere mål ble det ikke, og Toten vant 2-0 i sesongens siste hjemmekamp.