Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Sliteseier mot Ridabu

lagt inn 7. aug. 2015, 13:08 av Hans Svellet   [ oppdatert 21. aug. 2015, 08:30 av FK Toten ]
Hjemmelaget åpnet klart best i finværet på Black River Park. Allerede etter to minutter gikk de opp til 1-0, da en blå litt for enkelt fikk sette ballen i mål utagbart for Thor Even Johansen.

Toten hevet seg noe, og kom til sin første sjanse etter omtrent fem minutter, men veldig farlig ble det aldri.Etter snaut ti minutter ble det derimot farligere. En godt slått corner fra Håkon Svellet ble headet i mål av Lars Hensvold, og lagene var like langt.


Hjemmelaget var farlig frempå en corner noen minutter senere, men en Toten-spiller reddet avslutningen på streken.


Det var ingen stor fotballkamp den første halvtimen, med mye kriging, tut og kjør. Farlighetene kom stort sett etter dødballer, men veldig farlig ble det sjelden.


Etter 25 minutter fikk Joakim Bjørnerud ballen fint av Robert Kolner på omtrent 16 meter, men avslutningen gikk over mål. Fem minutter senere ble det småfarlig på en corner, men headingen gikk utenfor. Trond Aass prøvde seg på en volley kort tid senere, men ballen gikk høyt over mål.


Da kampen var en drøy halvtime gammel kom Daniel Kolnier til linja fra sin backposisjon. Innlegget var godt, men Kjetil Reinsby sin heading gikk like utenfor.


Toten prøvde å spille seg gjennom, men det ble veldig ofte brutt, enten ved at Ridabu vant ballen, eller ved frispark. Forsøkene i bakrom ble som regel litt for lange, eller så stanget hjemmelaget unna.


Ridabu ville også prøve seg litt, og like før pause fikk hjemmelaget straffe. Fra 11 meter skjøt Ridabu-spilleren utenfor, og lagene gikk til pause på 1-1.


Også den andre omgangen åpnet hjemmelaget best, og etter 2-3 minutter ble et godt angrep avsluttet med et velplassert skudd fra omtrent 16 meter til 2-1.


Toten slo tilbake, og etter ti minutter utlignet Toten til 2-2. Nok en gang var det en corner fra Håkon Svellet, men denne gang var det Robert Kolner som headet i mål.


Den andre omgangen fortsatte som den første, der spillet var preget av mye avblåsninger begge veier. De store sjansene var det langt mellom, helt til Toten fikk straffe etter drøyt 20 minutter av 2. omgang. Fra straffemerket var Fredrik Skjølås sikker og trillet ballen ned i hjørnet.


Toten koblet litt grepet om kampen, og da omgangen var omtrent en halvtime gammel fikk Toten frispark. Ballen ble løftet inn i feltet, og falt til slutt ned hos Robert Kolner. Han skjøt ballen høyt i mål, og ga Toten ledelsen 2-4.


Toten fikk mer kontroll etter det fjerde målet, og Ridabu slapp lite til. Heller ikke Toten kom til så mange sjanser, og de store sjansene var det dermed svært få av. Den største var et skuddforsøk fra Fredrik Skjølås som ble blokkert til corner.


Et par minutter før slutt ble Mads Hveem spilt gjennom, men ballen ble litt for lang, og han måtte kaste seg frem for å nå ballen først. Avslutningen gikk utenfor.


I kampens siste minutt punkterte Jesper Ulsrud definitivt kampen, da han fikk ballen på hjørnet av 16-meteren, førte den med seg og sikkert trillet 2-5 i mål.


Dommeren blåste av kampen, og Toten tok med seg tre poeng hjem til den riktige siden av Mjøsa. Noen stor kamp var det som du sikkert skjønner ikke, men det ble seier til slutt. 


Her finner du link til liveoppdatering og lagoppstilling


Comments