Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Tap borte mot Løten

lagt inn 29. mai 2015, 14:55 av Hans Svellet   [ oppdatert 30. mai 2015, 10:22 av FK Toten ]

Nettalbum
Klikk på bildet for å gå til nettalbumet

Hjemmelaget åpnet best på Løten, og kom til noen halvsjanser de første minuttene, uten at det ble veldig farlig. Toten kom også til en grei sjanse relativt tidlig, da Robert Kolner ble spilt gjennom. Ballen ble litt lang, og Robert fikk bare en liten tå på den før Løten sin keeper plukket den opp. 

Etter at Toten hadde klart å løfte seg litt i banen, slo Løten tilbake med en stor dobbeltsjanse etter omtrent et kvarter. Thor Even Johansen og Håkon Svellet stoppet hver sin ball omtrent på streken, og holdt stillingen på 0-0. 

Fem minutter senere var hjemmelaget igjen farlig frempå med en stor sjanse, med avslutningen gikk like utenfor. 

Løten var det beste laget den første halvtimen, og Toten kom ikke til mange store sjanser. Trond Aass avsluttet med feil bein fra omtrent 16 meter etter 35 minutter, men keeper reddet greit. Noen minutter senere kom Toten til to store sjanser etter korner, men hjemmelaget fikk klarert. 

Helt på tampen av omgangen fikk Trond Aass igjen ballen på omtrent 16 meter, og denne gang satt skuddet bedre. Ballen trillet inn ved stolperota, og Toten gikk opp til 0-1 som også stod seg til pause. Enkelte vil nok mene at det var noe ufortjent etter spill og sjanser. 
Her redder Løten sin keeper straffesparket til Toten 
på stillingen 0-1. 
Det første snaue kvarteret av den 2. omgangen skulle bli både dramatisk og svært avgjørende for utfallet av kampen. Etter omtrent fem minutter ble Trond Fodstad felt i Løten sin 16-meter, og Toten fikk straffe. Thomas S. Flesvig klarte dessverre ikke å omsette straffesparket, som ble reddet av Løten sin keeper. 

Bare minutter senere utlignet hjemmelaget til 1-1 etter en kontring, før de noen minutter etter det igjen gikk opp til 2-1 på et langskudd. Vips var kampen snudd i løpet av 12-15 dramatiske minutter på Løten. 

Hjemmelaget fortsatte å trykke på, og bare minutter etter 2-1 hadde de et skudd i tverrliggeren over Thor Even Johansen i Toten sitt mål. 

Det roet seg litt ute på banen etter et skikkelig Løten-trykk de første 20 minuttene av 2. omgang, før Løten la på til 3-1 etter 35 minutter med et skudd som ble skrudd opp i hjørnet av målet fra hjørnet av 16-meteren. 

Til tross for at veien tilbake begynte å se lang ut, brettet gjestene opp ermene og reduserte til 3-2 noen minutter senere. Toten spilte seg fint rundt på kanten, og ballen ble slått inn i feltet. Klareringen fra en Løten-spiller gikk rett ut i feltet der Thomas S. Flesvig kom og sikkert satte 3-2. 

Toten prøvde å utnytte energien fra reduseringen og beholdt et visst trykk, men i stedet kontret Løten og fastsatte sluttresultatet til 4-2. 

Neste kamp spilles mot Dokka om ei uke, før Gran venter helga etter. Gran spilte for øvrig helgas andre toppkamp borte mot Nordre Land fredag kveld, der Nordre Land vant 2-1. Dermed er det fortsatt veldig jevnt i toppen av avdelingen, med Løten i førersetet for øyeblikket. SISTE RESULTATER
4. DIV MENN AVD 02